Orbit Studio, відома своїми іграми Retro Machina та Ebenezer and the Invisible World, анонсувала новий проект – RPG-метровидання Sky Dust у стилі кіберпанку.

Сюжет Sky Dust розгортається у світі, який пережив глобальний катаклізм. Суспільство зруйноване, межі між мораллю та етикою стерті, і тепер світом правлять могутні особи, які наймають найманців для виконання своїх брудних справ.

Sky Dust / фото: скриншот Youtube
Sky Dust / фото: скриншот Youtube

Головний герой, якраз один із таких найманців, вирушає на завдання, яке кардинально змінить його життя та вплине на навколишній світ.

Гра поділена на два виміри: реальний світ і кіберпростір. У кожному з них у героя будуть свої унікальні вміння та дерева навичок. Гра обіцяє складні битви, де гравцеві доведеться парирувати удари, ухилятися та вибирати правильні моменти для атаки.

Популярні новини зараз
Як українцям дізнатися про наявність штрафу від ТЦК, та як його "оскаржити": завдання на 10 днів Без візиту до ТЦК: для чоловіків запровадили нововведення Переїжджати або мерзнути всю зиму: мешканці висоток можуть залишитися без тепла та питної води Прийдуть до кожної квартири: в Україні стартували жорсткі перевірки від газовиків, можуть "відрізати"
Показати ще

У процесі проходження кампанії потрібно збирати гроші, які можна використовувати для покращення персонажа та різних внутрішньоігрових активностей.

Sky Dust розробляється для ПК (Steam), проте дата виходу поки що невідома.

Також ми писали, що ще не вийшла, а вже викликала фурор: Unity та Convair створюють гру, де рішення гравця формують сюжет

Крім того, Знай.ua повідомляв про ітриги, хакери та кіберпанк в одному флаконі: Watch Dogs готується до кіноадаптації

Раніше стало відомо про те, що у Steam вийшла стратегія "Dune: Imperium": українським геймерам сподобається, і ось чому