Цікава новина для всіх шанувальників гри Besiege: вже незабаром вийде оновлення Splintered Sea. Це довгоочікуване розширення заплановане на 22 липня і обіцяє додати до гри безліч нових пригод та викликів. Що ж від нього чекати?

По-перше, розробники обіцяють розширити кампанію Splintered Sea на 50% і додати п'ять нових рівнів.

Це означає, що гравців чекає занурення в нові морські пригоди, де їм доведеться зіткнутися з новими ворогами та складними випробуваннями.

Besiege / фото: скриншот Youtube
Besiege / фото: скриншот Youtube

"Ви просили нас про більш тривалу кампанію з новими рівнями, які пропонують унікальні випробування та велику складність, і ми вас почули. Це оновлення збільшить тривалість кампанії на 50%, додавши деякі з найскладніших, найвеселіших і цікавих рівнів розширення", – сказав розробник Spiderling.

Популярні новини зараз
Українців обвішують навіть під під'їздом: три "базарні" методи обману Зима буде без світла: тривожний прогноз Сніг, мінусова температура та сильний вітер: синоптикиня розповіла, чи буде рання зима восени 2024 року Всього 300 гривень: українці отримають смішну "подачку" на комуналку
Показати ще

Одним із найочікуваніших елементів стане величезний морський звір із щупальцями, проте ім'я його поки що невідоме.

Splintered Sea вже привнесло в гру нову фізику води та унікальні будівлі у морському стилі, а також цікаву водну пісочницю, де гравці можуть тестувати свої винаходи.

Оновлення націлене не лише на покращення ігрового процесу, а й на облік зворотного зв'язку фанатів, які виявили бажання побачити більш тривалу та насичену кампанію.

Гра Besiege відома своїм унікальним підходом до конструювання бойових машин з використанням фізик та стала популярною з моменту свого релізу у ранньому доступі у 2015 році. Наразі розробники продовжують радувати своїх фанатів, піднімаючи планку очікувань та додаючи цікаві елементи до ігрового процесу.

Читайте також: у мережу "злили" кадри та відео Jet Set Radio Remake

Раніше стало відомо про нову фракцію, більше предметів та трохи розчарування: що принесло оновлення Palworld

Також наш портал повідомляв, Nintendo випустив тонну релізів, лоскотавши геймерів ПК: відомі навіть дати виходу