Німецький YouTube-блогер Аарон Крістофель знову здивував інтернет-спільноту, запустивши легендарний шутер Doom на незвичайному пристрої – мастурбаторі Tifforun. Його відео, на якому показано цей незвичайний спосіб гри, швидко стало вірусним.

Doom від Id Software вперше вийшла в 1993 році і вже давно відома своєю популярністю, особливо тим, що її можна запустити на незвичайних пристроях.

У минулому Doom вже запускали на калькуляторах, газонокосарках та банкоматах. Нещодавно хтось навіть примудрився запустити гру у Fortnite. А тепер настав час для мастурбатора Tifforun.

Аарон Крістофель знайшов спосіб зламати електронний пристрій і вбудувати додаткове обладнання, щоб запустити Doom. На мастурбаторі вже є вбудований екран та кнопки управління, які блогер використовував для гри.

Популярні новини зараз
ПФУ дає 10 днів: кому з пенсіонерів потрібно терміново бігти до сервісного центру Водіям готують тотальні перевірки на дорогах: безжально штрафуватимуть кожного третього Росіяни завдали ракетного удару по Україні: у Львові горять житлові будинки Дарина Фрейн розповіла, що чекає на Україну – НАТО, ЄС чи щось інше та потужніше
Показати ще

Кнопки дозволяють переміщати персонажа, стріляти з пістолета і, що найдивовижніше, щоразу при вбивстві демона або зомбі пристрій робить один рух, приносить задоволення власнику.

Таким чином, щоб завершити бій та отримати максимальне задоволення, гравцеві доведеться вчинити безліч вбивств. Це незвичайне поєднання технологій та креативності привернула увагу не лише геймерів, а й широкої публіки.

Раніше Аарон вже запускав Doom на електричній щітці, але мастурбатор Tifforun підняв планку креативності на новий рівень.

Це ще один приклад того, як старі ігри продовжують надихати на нові та незвичайні експерименти.

Нагадаємо, "Атмосфера токсична": фанати Horizon Zero Dawn можуть не побачити серіал з гри від Netflix

Раніше ми писали про те, що бджола вкусила чоловіка прямо в око, але лікарі спочатку зробили тільки гірше: що з ним відбувалося

Крім того, Знай.ua повідомляв, жінка подала до суду на Microsoft: вони знають про те, на які секс-іграшки вона натискає "купити"