Всього через пару місяців вийде Harry Potter: Quidditch Champions, і нещодавно з'явився перший трейлер, який показав, як виглядатиме ця фентезійна спортивна гра. У ній ви зможете зустріти відомих персонажів та створити свого власного героя.

Quidditch Champions – це відповідь на питання, чому в Hogwarts Legacy не було квідич. Тепер фанати зможуть взяти участь у матчах, грати в кооперативному режимі або битися у PVP. Однак, на жаль, у грі не буде режиму розділеного екрану, що розчарувало деяких шанувальників.

Harry Potter: Quidditch Champions / фото: скриншот Youtube
Harry Potter: Quidditch Champions / фото: скриншот Youtube

Новий трейлер показав, що гравці гратимуть за Мисливців, які забивають м'ячі через золоті кільця, і Ловця, який намагається зловити Золотий снітч. Гра вже викликає ностальгічні асоціації з Harry Potter: Quidditch World Cup для PS2. Поля показали у різних погодних умовах – вони виглядають величезними та обіцяють захоплюючі матчі.

Однак, на відміну від деяких сучасних ігор, Harry Potter: Quidditch Champions не буде безкоштовною. Вона коштуватиме 30 доларів і вийде 3 вересня на ПК та консолях. Для підписників PS Plus гра буде безкоштовною цього місяця.

Популярні новини зараз
Обережно, поставте коробку на місце: українців попередили про небезпечні яйця у супермаркетах Пенсію заберуть усю до копійки: кого з українців безжально залишать з порожнім гаманцем Пенсіонери з картками ПриватБанку можуть залишитись без грошей: у чому проблема "Покинув, два роки шлявся, обжимався...": Оля Цибульська розповіла, що сталося з Винником
Показати ще

Розробники обіцяють відсутність мікротранзакцій, а всі костюми, мітли та інші елементи можна буде розблокувати у міру проходження гри. Фізична версія гри з'явиться 8 листопада.

Трейлер також показав персонажів Гаррі та Драко, і редактор персонажів, який дозволить вибирати стиль незалежно від гендеру. Це свого роду натяк на спробу творців відійти від спірних поглядів Роулінг на питання щодо ЛГБТ.

У книгах квідич завжди був грою для всіх, і Quidditch Champions продовжує цю традицію, незважаючи на тінь, яку кидає автор франшизи. Реальні ліги квідич навіть перейменували цей вид спорту на квадбол, щоб дистанціюватися від Роулінг.

А ми нагадуємо про 55 ГБ задоволення, якщо місця вистачить: Hogwarts Legacy оновиться та покращить контент

Раніше ми писали, культовий розробник Silent Hill повертається з новим хорором – новою вершиною жаху

Крім того, Знай.ua повідомляв, 5 пар побралися на фестивалі Pokemon GO із фразою "Я вибираю тебе": історії знайомства