Кажуть, що Valve працює над новою однокористувальною грою у всесвіті Half-Life, і вона поки що відома під кодовою назвою Project White Sands. Про це повідомляє TweakTown, посилаючись на різні джерела.

Інформація про новий проект з'явилася завдяки резюме актриси озвучування Наташі Чандел, також незабаром її озвучив відомий блогер та інсайдер Тайлер Маквікер на своєму каналі YouTube.

Half-Life / фото: скриншот Youtube
Half-Life / фото: скриншот Youtube

За його словами, кодова назва HLX пов'язана із новою грою, яка не буде VR-проектом. Гравці, ймовірно, опиняться в костюмі HEV, який добре знайомий фанатам Half-Life. І, очевидно, йдеться про Гордона Фрімена, головного героя серії.

Є припущення, що гра буде пов'язана з відомим всесвітом Half-Life. Наприклад, назву "Білі піски" може посилати до парку в штаті Нью-Мексико, який в іграх пов'язаний із лабораторіями "Чорної Мези".

Популярні новини зараз
Пенсія менша на 20%: про що пенсіонер має повідомити ПФУ Мобілізованим оголосили важливе нововведення Нові правила роздягнуть водіїв до нитки Це незаконно: чого не можуть робити ТЦК під час перевірки
Показати ще

Крім того, Маквікер стверджує, що у грі будуть елементи, такі як костюм HEV та істоти зі світу "Зен". Також згадується, що у грі можуть з'явитися просунута фізика та система руйнувань.

Судячи з інформації, проект знаходиться в розробці вже кілька років, і фанати всесвіту Half-Life можуть очікувати на захоплюючі нововведення.

Читайте також: Steam спростив запис проходження ігор, як працює нова функція

Раніше стало відомо, одна з найкращих ігор 2024 року "Prince of Persia" нарешті виходить у Steam

Вам буде цікаво дізнатися, що нарешті є шанс на справедливість: геймери подали до суду на Steam за дуже дорогі ігри