Для всіх наших дорогих та шанованих читачів, які проводять вільний час за відеоіграми, є цікава інформація. Так, гравець популярної Fortnite поділився скріншотом свого облікового запису, який був заблокований на 2,9 мільйона днів.

Однак - це, зважаючи на все, лише частковий бан, який розробники називають "соціальним" - він забороняє додавати друзів, але дозволяє грати в саму гру.

Аудиторія була буквально шокована, питаючи, що такого страшного зробив автор повідомлення. Точна кількість днів його бана становить 2912958 днів.

Про це стало відомо завдяки інформації від користувача Reddit "FortNiteBR".

Fortnite, скріншот: Reddit
Fortnite, скріншот: Reddit

Популярні новини зараз
Виправдання не спрацюють: ТЦК жорстко покарають чоловіків за відмову В Україні хочуть створити армію, якій не треба буде воювати: "Ти не скажеш, що біг до іншої країни" До 500 грн зарахується на картку: ПриватБанк порадував клієнтів Пенсіонери з картками ПриватБанку можуть залишитись без грошей: у чому проблема
Показати ще

Що сталося

Як розрахована на багато користувачів онлайн-гра, Fortnite має власний кодекс поведінки, який гарантує, що гравці змагаються в безпечному і веселому середовищі. Зараз зрозуміло, що шахрайство, об'єднання в команди, використання багів та експлойтів може вплинути на ваш обліковий запис у Fortnite.

Окрім порушень ігрового процесу, гравці також можуть отримати соціальний бан, який, залежно від серйозності їх дій, може призвести до втрати доступу до голосового та текстового чату. Як правило, такий вид бана триває тиждень. Однак цього разу щось пішло не так, і розробники заблокували гравця від взаємодії з іншими користувачами майже на три мільйони днів, що становить 7980 років.

Користувач навіть після прямих питань не пояснив, що саме він зробив, щоби отримати таке покарання. Цілком можливо, що це якийсь збій чи візуальна помилка системи. Однак жодних уточнень про це не було надано.

"Fortnite", скріншот: YouTube
"Fortnite", скріншот: YouTube

У коментарях одні гравці щиро цікавляться, що сталося, інші співчувають, а треті підтримують Epic Games, заявляючи, що токсичним гравцям не місце в ігровій спільноті.

Але є ще одна група користувачів, які відверто насміхаються, вигадуючи жарти та меми. Так, один із акаунтів запропонував передавати обліковий запис у спадок нащадкам "з покоління в покоління", щоб "якось їх голос був почутий".

Загалом, це має бути нагадуванням для гравців не порушувати правила гри. Зрештою, було б прикро втратити обліковий запис Fortnite, особливо якщо на ньому збережено чимало куплених скінів, які ніколи не повернуться.

Нагадаємо, FIFA, NBA 2K, Tekken та ніякий Dota 2: озвучено список ігор, які будуть на Кіберолімпіаді 2025 року.

Раніше повідомлялося, щодня за квестом, і в подарунок Cybertruck: фанам Fortnite піднесли несподіваний сюрприз.

Також, так ви ще не стріляли: блогер запустив Doom із мастурбатором замість консолі.