Уявіть собі, що ви космічний рієлтор, що вирушає досліджувати нові планети та будувати на них затишні житлові комплекси. Саме таке завдання чекає на вас у новій інді-грі Space for Sale від розробників Mirage Game Studios.

Це кумедний симулятор виживання, крафту та будівництва баз, де вам належить створювати комфортні умови для майбутніх колоністів.

У грі ви можете дослідити дивні та дивовижні планети, де кожна зустріч із місцевими мешканцями може обернутися несподіванками.

Space for Sale / фото: скриншот Youtube
Space for Sale / фото: скриншот Youtube

Деякі рослини вибухають, а маленькі інопланетні мавпочки можуть вкрасти коштовні ресурси. Ваше завдання – перетворити ці планети на справжні космічні оази, будуючи все, від шахт для видобутку ресурсів до аквапарків на гарячих джерелах.

Популярні новини зараз
Магнітні бурі вдарять з новою силою: які дні найнебезпечніші Три категорії пенсіонерів, кому піднімуть виплати Сніг, мінусова температура та сильний вітер: синоптикиня розповіла, чи буде рання зима восени 2024 року "Покинув, два роки шлявся, обжимався...": Оля Цибульська розповіла, що сталося з Винником
Показати ще

У Space for Sale можна грати як поодинці, так і з другом у кооперативному режимі, що додає грі веселощів та різноманітності. У ранньому доступі гра вже доступна в Steam і розробники обіцяють, що в майбутньому додадуть багато нового контенту, включаючи нові планети, біоми і забавних інопланетян.

Гра продається за $20, і до 13 серпня на неї діє знижка 20%, тому можна спробувати себе в ролі космічного забудовника з вигодою. Space for Sale залишатиметься в ранньому доступі щонайменше півроку, щоб розробники могли додатково покращити та відполірувати її.

Нагадаємо, МКС хочуть знищити, довіривши це Ілону Маску: "супутник" Землі хочуть втопити в океані вже скоро

Раніше ми писали, КПІ прославився на весь світ, створивши супутник, який уже 10 років знищує всіх конкурентів у космосі

Крім того, Знай.ua повідомляв, "Побачимося, якщо вам пощастить...": українська студія Hologryph показала ігровий трейлер "SAND"