TeamKill Media розкрила свіжий геймплей свого нового шутера "Son and Bone", де ви повинні влаштувати справжній розгром динозаврам. Гра розробляється для PlayStation 5 та ПК (через Epic Games Store).

Хоча точна дата релізу поки що не відома, новий геймплей натякає, що гра з'явиться на прилавках "швидко, дуже скоро. Серйозно".

Про що гра? Шериф Сем Джадж вирушає на ферму в Монтана, щоб впоратися з бандитами та врятувати заручника. Але його подорож обертається справжнім кошмаром: він потрапляє у світ, що кишить динозаврами. Тепер йому треба боротися за своє життя та повернутися додому.

Son and Bone / фото: скриншот Youtube
Son and Bone / фото: скриншот Youtube

Son and Bone / фото: скриншот Youtube
Son and Bone / фото: скриншот Youtube

Популярні новини зараз
Прогноз погоди на кінець вересня: коли в Україну прийдуть перші заморозки Мер Одеси Геннадій Труханов оформив паспорт РФ та банківську картку у лютому 2022 року: фото документів Всього 300 гривень: українці отримають смішну "подачку" на комуналку Пенсіонери з картками ПриватБанку можуть залишитись без грошей: у чому проблема
Показати ще

Що нас чекає у "Son and Bone"?

  • Динамічний шутер від першої особи – класика шутерів у поєднанні із сучасною механікою: швидке переміщення, подвійні стрибки та ривки.
  • Жорстокі добивання ворогів – ви зможете трощити і розривати ворогів своїми потужними атаками.
  • Відсутність перезаряджання – ні часу, ні місця для перезаряджання в такому хаосі.
  • Різноманітність динозаврів – від рапторів до тиранозаврів, готуйтеся до битви з найнебезпечнішими створіннями доісторичної доби.
  • Зброя різних епох – використовуйте всі доступні види зброї, від старовинних револьверів до сучасних ракетних установок.

Так що якщо ви любите екшн і динозаврів, гра сподобається вам до душі.

Поспішаємо повідомити, так ви ще не стріляли: блогер запустив Doom з мастурбатором замість консолі

Раніше нам стало відомо про те, що вийшли трейлер і вимоги ультрареалістичного шутера Bodycam: пропонує неймовірний геймплей

Читайте також: СS вже сидить "у печінках"? Ця гра не розчарує: огляд нового тактичного шутера Spectre Divide