Реліз гри в стилі кіберпанк, який поєднує детективні розслідування та процедурно згенеровані міста, запланований на 26 вересня 2024 року.

Гра Shadows of Doubt, яка вперше вийшла в ранньому доступі у квітні 2023 року, готується до повноцінного релізу.

За 17 місяців раннього доступу проект встиг завоювати увагу геймерів завдяки унікальній концепції – детективній пісочниці з елементами кіберпанку, де кожен злочинець залишає сліди, які можна знайти і пов'язати з його особистістю.

Shadows of Doubt / фото
Shadows of Doubt / фото: скриншот Youtube

Shadows of Doubt
Shadows of Doubt / фото: скриншот Youtube

Популярні новини зараз
Охоронці "Укрзалізниці" влаштували п'яно-криваву бійку: пасажири в шоці від побаченого Пенсія менша на 20%: про що пенсіонер має повідомити ПФУ З 1 жовтня платіжки за світло зміняться "Покинув, два роки шлявся, обжимався...": Оля Цибульська розповіла, що сталося з Винником
Показати ще

Гра пропонує гравцям дослідити процедурно згенеровані міста, де кожен NPC має власну рутину, роботу, стосунки та особисті секрети.

У цьому світі, де злочини не рідкість, гравець має розкривати загадки вбивств, стежачи за найменшими деталями та проводячи справжнє розслідування. Наприклад, ви можете підкупити клерків, щоб проникнути в квартиру підозрюваного або влаштувати вандалізм, щоб отримати доступ до важливих доказів.

З моменту запуску в ранньому доступі Shadows of Doubt отримала безліч оновлень, які зробили гру ще більш захоплюючою. Було додано нові типи будівель та локацій, розширено набір справ про вбивства, а також введено покращення продуктивності та виправлення помилок.

Особливо цікавою стала поява нових типів злочинців, таких як снайпери, чиї дії можуть стати початком захоплюючого розслідування.

Shadows of Doubt / фото: скриншот Youtube
Shadows of Doubt / фото: скриншот Youtube

Shadows of Doubt / фото
Shadows of Doubt / фото: скриншот Youtube

Розробники з ColePowered Games пообіцяли, що у релізній версії буде ще більше нового контенту та можливостей. Очікується, що гра запропонує геймерам великі нововведення, про які розробники розкажуть найближчими тижнями.

Shadows of Doubt виходить з раннього доступу 26 вересня 2024 року, і шанувальники кіберпанку та детективних ігор вже можуть починати готуватися до нових розслідувань у цьому унікальному світі.

Нагадаємо, Netflix поєднується з Minecraft: новий мультфільм з'явиться вже скоро

Раніше ми писали про те, що світ Fallen Aces затягне вас надовго: вийшов 1-й епізод детективу в стилі нуар, пропустити - не можна

Читайте також про 500 000 перешкод та 30 нових локацій: Microsoft Flight Simulator 2024 перевершив гравців рівнем реалізму