Одна з найдовгоочікуваніших ігор у світі, "S.T.A.L.K.E.R 2: Серце Чорнобиля", була відкладена, і нова дата її виходу – листопад 2024 року. На виставці Gamescom розробники вперше показали 20 хвилин геймплей, що дало фанатам перший погляд на гру.

Гра обіцяє бути дуже великою. За словами Євгена Кулика з GSC Game World, щоб повністю пройти гру, потрібно близько 100 годин. Це пов'язано з тим, що ігрова карта охоплює райони Чорнобиля та Прип'яті, включаючи велику кількість деталізованих локацій.

"STALKER 2: Heart of Chornobyl", скріншот: YouTube
"STALKER 2: Heart of Chornobyl", скріншот: YouTube

На відміну від багатьох сучасних ігор, де частини карти створюються автоматично, в STALKER 2 практично все зроблено вручну. Це означає, що кожен об'єкт, будинок та інтер'єр опрацьовано індивідуально. Як пояснив Кулик, ви не побачите однакових будівель чи кімнат, що додає грі унікальності та глибини.

Розробники підтвердили, що у "STALKER 2" буде три основні кінцівки. Гравцям буде надано можливість визначити свою власну "справжню кінцівку", що зробить кожне проходження унікальним.

Популярні новини зараз
Вже з 1 жовтня: українцям радять поквапитися із "теплими" субсидіями, інакше - квартира замерзне Пенсіонерам анонсували масштабне підвищення виплат Пенсіонери з картками ПриватБанку можуть залишитись без грошей: у чому проблема "Покинув, два роки шлявся, обжимався...": Оля Цибульська розповіла, що сталося з Винником
Показати ще

Ці деталі роблять "STALKER 2" ще більш захоплюючим проектом та підігрівають інтерес до гри, незважаючи на перенесення її виходу.

Раніше стало відомо про закулісся STALKER 2: Серце Чорнобиля: 35 хвилин одкровень про нові особливості гри

Вам буде цікаво дізнатися, СS вже сидить у печінках? Ця гра не розчарує: огляд нового тактичного шутера Spectre Divide

Читайте також: Тhe Last of Us, "Відьмак" та Fallout тільки початок, за легендарним "STALKER" хочуть зняти серіал