Коли в грудні 2020 року вийшов Cyberpunk 2077, гра була оточена скандалами та змішаними відгуками. Але з того часу вона сильно покращилася завдяки наполегливій роботі розробників та успішному доповненню Phantom Liberty. Велику роль у цьому відіграло аніме Cyberpunk: Edgerunners, яке вийшло на Netflix у вересні 2022 року.

Це аніме отримало відмінні оцінки, 8,3 бала на IMDb і 100% на Rotten Tomatoes, і сподобалося багатьом фанатам. З того часу шанувальники чекали новин про продовження, і, схоже, CD Projekt готує щось цікаве.

Cyberpunk: Edgerunners / фото: скриншот Youtube
Cyberpunk: Edgerunners / фото: скриншот Youtube

На останньому фінансовому звіті CD Projekt генеральний директор Міхал Новаковскі підтвердив, що студія планує продовження роботи у світі Cyberpunk. Він не уточнив деталей, але натякнув на нові анімаційні проекти, що, безумовно, схвилювало фанатів.

Хоча спочатку аніме Cyberpunk: Edgerunners здавалося завершеним, шанувальники сподіваються на його продовження. CD Projekt може не тільки зробити сіквел, а й створити приквел, що досліджує життя персонажів до подій аніме.

Популярні новини зараз
Українцям чітко відповіли з приводу індексації пенсій Готуємо каністри: в Україні очікується різке зниження цін на бензин та солярку Це незаконно: чого не можуть робити ТЦК під час перевірки Якщо хочете жити – відмовтеся: три категорії продуктів, що підвищують ризик онкології
Показати ще

Також можливі нові оригінальні анімаційні проекти, які розширюватимуть всесвіт Cyberpunk, можливо, слідуючи за новими персонажами або розкриваючи ще не досліджені аспекти Найт-Сіті.

Фанати Cyberpunk можуть з нетерпінням чекати на нові анімаційні проекти від CD Projekt. Хоча конкретних деталей поки немає, обіцянка чогось нового на горизонті дає надію, що світ Cyberpunk продовжуватиме радувати своїх шанувальників захоплюючими історіями та яскравими персонажами.

Раніше Знай.ua стало відомо про те, що гра не закінчена: майбутнє Cyberpunk 2077 за словами розробників

Вам буде цікаво дізнатися, чи вирощувач буряків в Австралії став старшим дизайнером квестів у The Witcher 3: "Він одержимий..."

Читайте також: у фанатів The Witcher 3 – свято, тепер гравці можуть поставити себе замість Геральта