Датамайнери розкрили свіжі подробиці про Project Rene - майбутнє продовження серії The Sims, і схоже, що гра готує багато цікавого. Нещодавно вони розкрили тестове збирання та виявили купу нової інформації, яка порадує фанатів.

Хоча EA вже два роки тому анонсувала Project Rene, багато хто досі не зовсім розуміє, як ця гра впишеться в серію – адже розробники кажуть, що вона не замінить The Sims 4. Однак нещодавні витоки в Reddit відкрили завісу таємниці.

The Sims / фото: скриншот Youtube
Project Rene / фото: скриншот Youtube

Серед найцікавіших знахідок – зміни у режимі створення персонажа (Create A Sim). Гравці зможуть регулювати зростання персонажів, додавати кілька шарів одягу та кастомізувати їх до найдрібніших деталей. Також з'явиться можливість змінювати вагу тіла, а ще датамайнери виявили згадки про інвалідні візки в коді гри, що натякає на різноманітні засоби пересування.

Але це все. Здається, що в Project Rene можна буде створювати коней і навіть перетворювати їх на однорогів. А ще гравці зможуть налаштовувати коміри та рукави сорочок своїх персонажів. Крім того, було знайдено згадки про нові кар'єри – кухар, садівник, студент і навіть поет.

Популярні новини зараз
Опалювальний сезон 2024-2025: коли включать тепло та якими будуть тарифи для населення Пенсіонерів обкладуть податками: кому доведеться платити Дорогоцінна картопля: чому ціни б'ють рекорди та коли вигідно робити закупи на зиму Заплатите за сусіда, який багато миється: українцям розповіли, як вони "закривають" комуналку комусь із дому
Показати ще

The Sims / фото: скриншот Youtube
Project Rene / фото: скриншот Youtube

Також стало відомо про "The Hub" – спільну зону, де гравці зможуть збиратися, брати участь в івентах та купувати різні цифрові товари, включаючи сезонні абонементи. Це місце стане важливою частиною багатокористувацького досвіду в Project Rene. І найкрутіше - у грі з самого старту можуть бути пори року, включаючи сніг та бруд на предметах, що дуже нагадує доповнення "Пори року" з The Sims 4, але тут, схоже, вони будуть доступні відразу.

Проект обіцяє бути безкоштовним, і з кожним новим витоком інтрига навколо нього тільки зростає.

Раніше ми писали, творіть своє хобітське життя: дата релізу та шматочок геймплею Tales of the Shire

Вам буде цікаво дізнатися, конкурент The Sims має намір стати новим фаворитом серед симуляторів життя: найкрутіші функції Inzoi

Читайте також, раптово розсекретили другу версію Nintendo Switch: характеристики і "живе" фото