Для всіх наших дорогих та шанованих читачів, які люблять проводити час за відеоіграми, є дуже цікава інформація. Справа в тому, що уважні геймери помітили дивну активність розробників головного провалу 2024 року і припускають, що відеогра може повернутися у новому форматі.

Concord - це слово ще довго сниться всім людям, причетним до головного провалу 2024 року і, ймовірно, у всій історії Sony.

Про це стало відомо завдяки свіжій публікації на порталі gamerant.

Concord, скріншот: YouTube
Concord, скріншот: YouTube

Невже гру повернуть?

Однак останні події свідчать про те, що на гру може очікувати спроба повернення. Користувач Reddit під нікомоднихкотів поділився на платформі цікавим спостереженням.

Популярні новини зараз
Міносвіти підтримало нові правила для учнів: що заборонять у школах Мобілізація набирає обертів: розшук ухилянтів буде посилено Школярі будуть вдома довше: скільки триватимуть зимові канікули Мінекономіки готує нові правила бронювання працівників: що зміниться до листопада
Показати ще

Геймер зауважив, що файли Concord на платформі Steam все ще оновлюються, незважаючи на її закриття. До того ж, останній апдейт датується 8 жовтня.

Незабаром пост був видалений модераторами порталу, але шанувальники Sony вже встигли побудувати припущення про те, що скандальний проект можуть готувати до повернення, перетворивши його на безкоштовний.

Concord, скріншот: YouTube
Concord, скріншот: YouTube

Важко передбачити яким буде майбутнє Concord, якщо він і справді позбавиться своєї ціни в 1199 гривень (Steam і EGS).

Concord, скріншот: YouTube
Concord, скріншот: YouTube

З одного боку, на гру може чекати наплив зацікавлених геймерів, які захочуть самостійно розібратися, чи заслужила вона такий провал на релізі.

З іншого, зовсім не ціна була тим чинником, який "вбив" цей довгобуд від Sony, а без істотних змін геймдизайну та підходу до проекту, його навряд чи чекатиме на успішне відродження.

Нагадаємо, ксеноморфи нашіптували, що Alien: Isolation анонсував довгоочікуване продовження на 10-річчя оригіналу.

Раніше повідомлялося, діти знайдуть професію ще в школі: які зміни чекають на освіту.

Також, на вас чекають "крипові" рибалки: одна з найкращих ігор 2023 року дебютує на iOS та Android.