Львівська студія Hologryph виклала демо своєї нової гри – мережевого шутера SAND – на фестивалі Steam Next Fest. Гра вже викликала ажіотаж завдяки унікальному геймплею та стилю.

У демо можна випробувати PvP-режим та спробувати зібрати власну бойову фортецю – Трамплер, яку потім можна відправити у бій проти інших гравців у командах по 6 осіб. Странцю з "демкою" розмістили на Stеam.

Основна мета - полювання за скарбами в безлюдному світі, але для цього потрібно як слід підготуватися.

Дія гри розгортається альтернативною версією XX століття, де людство вже досліджує космос. Головні герої – мисливці за скарбами, які блукають закинутою планетою Софія, зруйнованою екологічною катастрофою. Тут можна зустріти лише найвідчайдушніших або трохи божевільних, адже планета – це одна велика пустеля з моторошними руїнами.

Популярні новини зараз
211 гривень за куб: українцям готують новий тарифний "сюрприз" Вимоги до пенсіонерів посилили: доведеться працювати до останніх сил – виплат не буде Українцям не повністю виплатять першу "теплу" субсидію: у чому причина Пенсійний фонд дає три місяці: хто не встигне, втратить частину заслуженої пенсії
Показати ще

Студія Hologryph дуже розраховує на зворотний зв'язок від гравців, щоб зробити гру кращою, виправити баги та оптимізувати процес. Для української спільноти додали сервери у Польщі, щоб знизити пінг, але українську локалізацію поки що не встигли доробити – вона буде у фінальній версії.

SAND / фото: Steam
SAND / фото: Steam

SAND / фото: Steam
SAND / фото: Steam

Особливий акцент розробники зробили на культурній спадщині України: стиль гри натхненний історією часів Австро-Угорської Імперії, а львівська команда поважає українське коріння та вставляє відсилання до української культури.

Незважаючи на це, навколо гри виникли хибні чутки про те, що розробники або видавець tinyBuild нібито пов'язані з росією. Але ж це не так!

TinyBuild давно припинила всі відносини з російськими студіями після початку війни, а більшість співробітників було евакуйовано до Європи. Один із засновників, Алекс Нічипорчик, сам має українське коріння і активно підтримує проукраїнську політику. Команда студії Hologryph каже, що вони б не працювали з компанією, яка сплачує податки у Росії.

Поспішаємо повідомити, на вас чекають "крипові" рибалки: одна з найкращих ігор 2023 року дебютує на iOS та Android

Раніше ми писали про те, що Вlizzard та розробники "FarCry 3" готують шутер по всесвіту StarCraft: що обіцяють геймерам

Крім того, стало відомо, як покращити свою стрілянину в CS2 і перемагати частіше