Для всіх наших дорогих та шанованих читачів, які люблять проводити час за відеоіграми, є цікаві новини. Справа в тому, що відомий американський письменник і журналіст Джейсон Шрайєр, який пише про ігрову індустрію, поділився шикарною інформацією.

Виявляється, що студія Blizzard готує плани створення шутера для всесвіту StarCraft. Процесом розробки керуватиме колишній глава серії Far Cry Ден Хей.

Про це письменник і журналіст розповів у своїй новій книзі Play Nice: The Rise, Fall та Future of Blizzard Entertainment, яка надійде у продаж 8 жовтня.

Всесвіт StarCraft, скріншот: YouTube
Всесвіт StarCraft, скріншот: YouTube

Шрайєр підкреслив, що робота над шутером по StarCraft велася на момент написання Play Nice, але зараз, коли мова заходить про Blizzard, вже ні в чому не можна бути впевненим. Нагадаємо, що на початку цього року компанія скасувала проект Odyssey, який був амбітною виживалкою та створювався понад 6 років.

Популярні новини зараз
У жовтні введуть новий тариф на електроенергію: населення зможе платити менше На українців чекають додаткові квитанції: комуналка ще більше випатрає гаманці 10 днів без диктантів та завдань: коли в Україні школярі підуть на осінні канікули Росія готує ґрунт для масового блекауту: "Це фактично підготовка"
Показати ще

Раніше Джейсон Шрайєр також розповів про серйозні розбіжності директорів Activision і Blizzard — про це можна буде прочитати в Play Nice.

Всесвіт StarCraft, скріншот: YouTube
Всесвіт StarCraft, скріншот: YouTube

У той же час фанатам StarCraft все ще не варто захоплюватися цією новиною, адже це вже третя спроба Blizzard створити шутер у всесвіті StarCraft. Ще у 2006 році було скасовано стелс-екшн StarCraft: Ghost, а вже у 2019 році – шутер під кодовою назвою Ares.

Нагадаємо, актриса, яка створила образ Ацу для Ghost of Yōtei, збирала гроші для України в розпал вторгнення.

Раніше повідомлялося, пригоди Ghost of Tsushima отримали продовження: геймери "проскочать" одразу три століття.

Також, розробник ігор знайшов бета-версію Half-Life 1998 року у себе в гаражі і "злив" її в Інтернет.