Схоже, що Apple приготувала зміни для лінійки розумних годинників Apple Watch. Здається, що 9to5Mac знайшов секретні рендери від Apple, які показали дизайн Apple Watch Series 4.

Тепер екран годинника виглядає трохи інакше, і корпус здається більш тонкими. Екран більшого розміру означає, що тепер є можливість показати ще більше інформації, і на новому дисплеї з'явиться більше додатків.

9to5Mac також зауважив, що, здається додатковим отвором для мікрофона на правій стороні годин, і вказав, що кнопка під екраном розташована в іншому місці. І хоча дизайн трохи змінився, новинка буде сумісна з ремінцями старих версій годин.

Популярні новини зараз
Київ під загрозою віялових відключень світла: ситуація "контрольована", але не дуже Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Новий годинник представлять вже 12 вересня. Apple відправила запрошення на захід, де покаже нові iPhone і, можливо, оновлені планшети iPads.

Нагадаємо, що в минулому році Apple придбала чимало стартапів і тепер додала ще один у цей список, і це не чергова смілива функція для iPhone або MacBook. Новою покупкою Apple є компанія Akonia Holographics – стартап з Колорадо, який займається виготовленням лінз для окулярів доповненої реальності.

Як повідомляв портал Знай.uа, ключ безпеки Titan від Google нарешті з'явився на ринку, і кожен може його придбати. Ціна новинки всього 50 доларів. Комплект включають USB-ключ, Bluetooth-ключ і різні роз'єми.

Також портал Знай.uа писав, що Alcetel випустила надбюджетний телефон Alcatel Alcatel 1. З супернизкой ціною всього в 80 доларів і запуском операційної системи Android Go з низьким рівнем непотрібних функцій. Що стосується характеристик, Alcatel 1 оснащений 5-дюймовим РК-екраном, хоча він підтримує співвідношення сторін 18: 9 і дозвіл 960 x 480 від 1X.