Компанія Caviar продовжує випускати преміальні версії смартфонів для тих, кому нікуди подіти свої гроші. Цього разу вона анонсувала лінійку iPhone XS і iPhone XS Plus. Примітним є той факт, що навіть Apple не анонсувала нові iPhone, і навіть не показала їх зовнішній вигляд. Компанія вже почала приймати попередні замовлення.

iPhone XS пропонується у варіантах з обробкою діамантами, бивнями мамонта, крокодилової шкірою, вулканічною породою і навіть “строматолітом”. Останнім — це фрагменти найдавнішої форми життя віком близько двох мільярдів років. Її знайшли в Сундозере в Карелії. Звідки вони беруть цей матеріал, який не купиш на звичайному ринку - невідомо. Що стосується технічної сторони, то смартфони нічим не відрізняються від звичайних. Вони базуються на фірмових процесорах A12 і екранах дозволом 2436 х 1125 пікселів (для Plus — 2688 x 1242). Однак, це лише витоки, і більш точну інформацію ми вже дізнаємося після анонсу Apple.

Не варто й сумніватися, що ціни на такі ексклюзивні моделі будуть дуже високими, не кажучи вже про звичайних iPhone XS і XS Plus. Однак нічого не говорилося про 3 моделі, яку представлять разом з іншими смартфонами. Судячи з чуток, це бюджетник, на який Apple покладає свої надії.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми
Показати ще

Нагадаємо, що ще в минулому році використання додатків для смартфонів, пов'язаних зі стилем життя, зросла на 174%. Серед таких додатків на завантажувальних платформах типу Play Market або App Store окреме місце займають психологічні сервіси.

Як повідомляв портал Знай.uа, на виставці IFA 2018 компанія Nubia (бренд належить ZTE) показала варіант носимого гібрида смартфона і розумних годин.

Також портал Знай.uа писав, що користувачі мережі знайшли у файлах движка Unreal Engine 4 згадка нової платформи - якоїсь Erebus. Геймери припускають, що мова йде про нову консолі PlayStation 5.