Вже в жовтні, якщо Bethesda впорається зі своїм завданням у зазначені терміни, які оформили попереднє замовлення на Fallout 76 отримають доступ до раннього бета-тесту під гаслом “Зламайте нашу гру” (Break It Early Test Application).

Розробники впевнені, що тестери зуміють це зробити, хоча в даний час команда намагається вичистити всі знайдені баги, і це правильно. Не варто злити геймерів сирої грою, адже це сильно відчувається при продажах вже готового продукту.


Продюсер гри Тодд Говард в інтерв'ю Gameinformer розповів про майбутній тестуванні, підготовки до релізу і про саму Fallout 76.
Але найцікавіше полягає в тому, що глава Bethesda розповів про кінцівці гри.

Всім гравцям дістанеться одна і та ж роль: вихідця з Притулку-76. І перший квест ми отримаємо від його доглядача.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

“Вона відправилася в шлях раніше за інших. Але залишила для вас таємні інструкції: це свого роду зав'язка того, що ми назвали основним квестом. В кінці нього ви запустите ядерні ракети. Ракети — одна з ігрових систем, але вони також частина основного сюжету”, - повідомив глава компанії, Тодд Говард.

Ланцюжок завдань доглядача довга і складна, для завершення фінальних частин гравці повинні досягти високих рівнів і зібрати величезну кількість лута, у тому числі зброї, броні і навичок, а також мати величезний запас здоров'я. Так що пробігти по ній за пару годин не вдасться. До того ж по мірі подорожі по Західній Віргінії нам будуть постійно потрапляти побічні завдання, які будуть відправляти нас в нові локації, а деколи повертати у вже вивчені. Однак, в більшості випадків нагорода буде коштує витрачених годин на проходження місій, які ніяк не впливають на розвиток сюжету. В якості розведення геймплея це відмінна альтернатива.

Нагадаємо, що за даними DigiTimes, Apple буде першою компанією, яка випустить смартфон з 7 нм процесором.

Як повідомляв портал Знай.uа, джерела з посиланням на інсайдерську інформацію повідомляють, що компанія LG випустить смартфон середнього рівня Q9, що працює на базі операційної системи Android 8.1 Oreo‍.

Також портал Знай.uа писав, що команда розробників браузера Google Chrome, якому днями виповнилося десять років, хоче зробити революцію в інтернеті — інженери розробляють рішення, яке дозволить відмовитися від звичних URL на користь більш досконалого способу позначення адрес.