Вчені з MIT навчили штучний інтелект складати рецепти піци. Автори розробки навіть приготували піцу за рецептом нейромережі. Перш ніж видавати власні рецепти, алгоритм опрацював сотні вже існуючих. Щоб не повторювати вже існуючі і розуміти поєднання інгредієнтів нейромережа навчали на прикладах та інших алгоритмах.

Нейромережа створила кілька рецептів: піца з чорницею, шпинатом і сиром фета, з беконом, авокадо і персиком, з квасолею, солодким картоплею і сиром брі, а також з креветками, італійськими ковбасками і варенням. Звучить це як мінімум дивно, але спробувати хочеться. Бути може, нейромережа вже знає те, чого не знаємо ми? Останній варіант студенти університету приготували разом із запрошеним шеф-кухарем, який доповнив блюдо дрібкою руколи. Повідомляється, що рецепт виявився цілком вдалим, а піца - їстівною.

“Штучний інтелект тут, щоб допомогти нам у всьому — від приготування піци до створення одягу. Він не замінить нас”, — розповідає Пінар Янардаг, одна з розробників нейромережі. Однак, спростити життя людству все ж здатний, адже він навчається на тому, що створило саме людство.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Вона запустила в університеті челлендж “Як згенерувати (майже) все, що завгодно”, який повинен довести, що люди і ШІ можуть мирно співпрацювати. Щотижня студенти разом з алгоритмом будуть створювати щось нове, наприклад парфум або картину.

Нагадаємо, що допитливі користувачі Reddit виявили, що 10 вересня ZeniMax — материнська компанія Bethesda — зареєструвала торгову марку Redfall для якоїсь гри. Користувачі вже приписують цю марку до виходу нової частини самої очікуваної гри The Elder Scrolls VI.

Як повідомляв Знай.uа, компанії Nissan, Renault і Mitsubishi, які співпрацюють у рамках партнерської угоди, через три роки в своїх автомобілях почнуть використовувати операційну систему Android від Google.

Знай.uа писав, що найпопулярнішим в світі браузером на комп'ютерній комп'ютерах, смартфонах і планшетах є Google Chrome, який тримає лідерство впродовж 5 років.