Систама Android як і всі системи, рано чи пізно дає збій в роботі. Для того, щоб налагодити роботу гаджета вам знадобиться зробити скидання налаштувань або перепрошити даний пристрій. У будь-якому випадку треба почати з повного скидання заводських налаштувань, а там вже видно буде, як відреагує ваш апарат на дану процедуру.

Не варто за будь-якого капризу системи Android бігти до майстра з ремонту телефонів. Можливо, ви зможете самі вирішити проблему і повернути гаджет до життя. Все насправді дуже просто. Є порядок скидання заводських налаштувань, який допоможе повернути "здоров'я" вашому смартфону.

Також існує необхідність у скидання налаштувань, якщо ваш телефон не справляється з поставленими завданнями, вимикається при скрутній роботі, повільно завантажує оновлення та потрібні вам програми. Всі ці проблеми легко вирішити за допомогою скидання налаштувань до встановлених виробниками даного апарату.Нижче ми привели кілька варіантів скидання налаштувань .

Важливо! Перед тим, як виконати скидання, переконайтеся, що зберегли всі дані, що зберігаються в пам'яті смартфона: фотографії, контакти, SMS-повідомлення, замітки. Скидання до заводських налаштувань повністю видалить інформацію, що зберігається в пам'яті пристрою.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Спосіб 1: скидання до заводських налаштувань через меню найпростіший варіант повернути Android-смартфону передпродажне стан – це скинути до заводських налаштувань з відповідного пункту меню. Даний варіант актуальний для пристроїв, які не відчувають критичних проблем з переміщенням по пунктах меню системи.

1. Відкрийте Меню – "Налаштування" та виберіть пункт "Відновлення та скидання".

2. Прокрутіть список, який відкрився, вниз і натисніть на кнопку "Скидання".

3. Підтвердіть виконання операції за скидання налаштувань, вибравши пункт "Видалити все".

Спосіб 2: скидання з допомогою цифрової комбінації

Ще один варіант простого скидання до заводських налаштувань – використання цифрових комбінацій.

1. Відкрийте програму "Телефон".

2. Введіть один із варіантів коду:
* # * # 7378423 # * # *
* # * # 7780 # * # *
* 2767 * 3855 #

При необхідності натисніть клавішу дзвінка.

Бажаємо удачі в непростому процесі. Сподіваємося, наші поради виявляться для вас полезнми і нехай ваш смартфон не "хворіє".

"Знай.ua" повідомляє Sony розповіла, наскільки складно працювати з Android.

"Знай.ua" стало відомо: новий Android 9.0 P зламав смартфони Google.