Компанія Dell представила свій найлегший і найтонший ігровий ноутбук лінійки Alienware. Новинку назвали Alienware m15. Варто зазначити, що ця ігрова лінійка славиться своїми потужними ноутбуками, оскільки ледь не першою почала позиціонувати себе як компанія, яка розробляє ноутбуки для геймерів. Ці моделі відомі своєю топової начинкою для ПК, але і величезною ціною, яка є платою за комфорт.

Так, Alienware m15 отримав діагональ 15,6 дюймів і вага 2,3 кг – це дуже легко, як для ігрового ноутбука, враховуючи, що складність при складанні дуже велика. Товщина пристрою – близько 2 см. Навколо екрану можна побачити тонкі рамки, так що ноутбук виглядає досить сучасно.

При цьому в цей тонкий ноутбук вдалося помістити клавіатуру з повноцінним цифровим блоком, що не може не здивувати. Дозвіл екрана – Full HD або 4K Ultra HD. Варто відзначити, що далеко не всі ігри можуть працювати з такою якістю, але картинка в будь-якому випадку буде ідеальною. Також на вибір покупця процесори Intel Core i5-8300H або i7-8750H. Вибрати можна і відеокарту –Nvidia GTX 1060 або 1070 Max-Q, які є актуальними на сьогоднішній день.

Популярні новини зараз
Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення Відмова від повістки – не порушення? Суд розповів, хто буде правий Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт
Показати ще

Об'єм оперативної пам'яті – до 32 ГБ. Вбудованого сховища можна вибрати – SSD або HDD-накопичувачі об'ємом до 1 ТБ кожен. Одного заряду акумулятора повинно вистачити на 13 годин роботи. Новинка надійде в продаж 25 жовтня. Ціни на пристрій стартують від 1300 доларів (36 400 гривень).

Нагадаємо, що для користувачів смартфонів зі старою прошивкою Android, улюблений браузер від Chrome стане недоступним. Відзначається, що ця цифра дуже велика, і вона досягає 32%, так як власники старих телефонів просто не бажають оновити свій улюблений девайс.

Як повідомляв Знай.uа, Тім Кук, глава компанії Apple, розповів, чому їх телефони такі популярні, але такі дорогі. Кук сказав, що користувачі платять за “розум” телефону, адже це самий передовий девайс, що володіє інтелектом.

Знай.uа писав, що нова проблема у iPhone XS пов'язана з роботою верхнього динаміка. Крім того, що він працює некоректно, а також рипит, він здатний вимикатися у випадковий час, навіть під час розмов.