Зовні новинка нічим не відрізняється від попередниці, проте все найцікавіше кроетися всередині. Розміри новинки ідентичні Compact Mi Bluetooth Speaker - 50х32 мм і вага 54 р. При цьому Compact Mi Bluetooth Speaker 2 працює на батареї ємністю 480 мач, якої, за заявою розробників вистачить на 6 годин безперервного використання.

За допомогою Bluetooth 4.2 колонка може синхронізуватися з мобільними девайсами, так що не потрібно возитися з зовнішніми накопичувачами. На корпусі пристрою можна знайти кнопку для включення, світлодіодний індикатор і ремінець для зручності носіння. Нічого зайвого, так як всі налаштування можна знайти в інтерфейсі смартфона при синхронізації. Також колонка оснащена мікрофоном, що дозволяє відповідати на дзвінки, так що при вхідному не потрібно судорожно відключати колонку.

Варто Mi Compact Bluetooth Speaker 2, як і вся продукція Xiaomi, недорого. Її оцінили в 11 доларів (трохи більше 300 гривень). Така ціна однозначно підкуповує фанатів техніки Xiaomi. Варто відзначити, що новинка не має захисту від води, так що послухати музику у ванній не вийде. Компанія дозволить слухати улюблену музику в будь-якому місці, так що мінусів у колонки явних немає.

Популярні новини зараз
Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет" Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом
Показати ще

Нагадаємо, що для користувачів смартфонів зі старою прошивкою Android, улюблений браузер від Chrome стане недоступним. Відзначається, що ця цифра дуже велика, і вона досягає 32%, так як власники старих телефонів просто не бажають оновити свій улюблений девайс.

Як повідомляв Знай.uа, Тім Кук, глава компанії Apple, розповів, чому їх телефони такі популярні, але такі дорогі. Кук сказав, що користувачі платять за “розум” телефону, адже це самий передовий девайс, що володіє інтелектом.

Знай.uа писав, що нова проблема у iPhone XS пов'язана з роботою верхнього динаміка. Крім того, що він працює некоректно, а також рипит, він здатний вимикатися у випадковий час, навіть під час розмов.