Китайська дизайнерська студія Open Architecture і компанія Xiaomi представили прототип мінімалістичного будинку для життя на Марсі. Компанія на всю готова до переїзду на другу планету, тому одна з перших почне продажі таких будинків.

"Модуль під назвою Mars Case має розміри всього 2,4 х 2,4 х 2 метри", - йдеться в повідомленні.

Наголошується, що будинок з природною циркуляцією енергії повністю переробляє відходи, і не потребує подачі ресурсів, таких як вода і електрика. Вода, повітря і енергія будуть циркулювати в замкнутій екосистемі, знижуючи до мінімуму споживані ресурси. Крім того, будинок може легко складатися для перевезення, включаючи житловий відсік. Не дивно, що компанія починає продавати такі екзотичні товари, адже людство з кожним днем наближається до подорожі і колонізації Марса.

Популярні новини зараз
За один долар – 50 гривень: до чого варто готуватися українцям Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову Перші 84 дні безкоштовно, потім – 25 гривень: Lifecell запровадив нову послугу задешево Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти
Показати ще

Однак, не все так просто. Вчені повідомляли, що радіація в космосі просто вб'є колонізаторів ще до кінця польоту, тому вченим необхідно спершу знайти захист від такого негативного впливу космосу.

Не виключено, що в майбутньому китайці представлять ще кілька життєво необхідних девайсів для колонізації Марса. Наприклад транспорт, або ж розумна ванна, яка дозволить насолоджуватися гарячою водою під відкритим космосом.

Нагадаємо, що для користувачів смартфонів зі старою прошивкою Android, улюблений браузер від Chrome стане недоступним. Відзначається, що ця цифра дуже велика, і вона досягає 32%, так як власники старих телефонів просто не бажають оновити свій улюблений девайс.

Як повідомляв Знай.uа, Тім Кук, глава компанії Apple, розповів, чому їх телефони такі популярні, але такі дорогі. Кук сказав, що користувачі платять за “розум” телефону, адже це самий передовий девайс, що володіє інтелектом.

Знай.uа писав, що нова проблема у iPhone XS пов'язана з роботою верхнього динаміка. Крім того, що він працює некоректно, а також рипит, він здатний вимикатися у випадковий час, навіть під час розмов.