Організація IFPI (International Federation of the Phonographic Industry) опублікувала звіт з музичного контенту, згідно з яким 38% користувачів прослуховують "піратську" музику. У мережі існує безліч способів отримати доступ до піратського контенту, і більшість користувачів не втрачають цієї можливості, так як платити за контент більшість користувачів просто не звикли.

Найчастіше порушення відбуваються в галузі "захоплення" потокової музики – 35% випадків, адже програмне забезпечення для захоплення аудіо з сайтів на зразок YouTube зараз легкодоступною.

23% слухачів використовують торрент-трекер, на зразок BitTorrent, а 17% користуються звичайними пошуковими системами для знаходження "піратського" контенту.

І хоча існує безліч платних сервісів, які надають користувачам доступ до величезних бібліотек контенту, більшість користувачів не готові платити близько 50 гривень на місяць, і намагаються всіляко отримати музику безкоштовно. Однак, така музика часто неякісна, а кількість реміксів постійно зростає, так що знайти потрібну пісню з кожним днем все складніше.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми
Показати ще

Нагадаємо, що представники Пентагону були попереджені про витік даних співробітників. Як виявилося, хакери змогли отримати доступ до особистих даних тисяч військових, в тому числі і до їхніх банківських карток. Розслідування вже ведеться.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Brikk славиться своїми люксовими аксесуарами, і на цей раз представив Lux DualShock 4 — контролер для PS4 в золоті і з інкрустованою діамантами. Ціна дуже кусається, так як за джойстик доведеться заплатити близько 10 тис. доларів.

Знай.uа писав, що творці Відьмака на межі банкрутства. Повідомляється, що в разі провалу гри Cyberpunk 2077, про компанії забудуть назавжди, і навіть вихід нового Відьмака не допоможе виправити ситуацію. Польська компанія прославилася саме завдяки цьому ігровому сеттингу.