Китайський виробник електроніки Hisense готується до випуску нового смартфона з двома екранами: кольоровий дисплей спереду і чорно-білий екран на електронних чорнилі на задній панелі. Подібну технологію вже представляв ще кілька років тому, однак девайси з такими функціями на ринку не завоювали публіку.

зараз мало інформації про майбутній смартфон, який повинен бути офіційно представлений на наступному тижні. Однак у мережі з'явилися фотографії цього незвичайного пристрою.

Варто відзначити, що новий смартфон Hisense зовсім не перший пристрій подібного типу. Навіть сам Hisense в 2016 році запустив власну версію Yotaphone під назвою Hisense A2. І хоча ціна за вже існуючий девайс близько 250 доларів, начинка вже морально застаріла.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень
Показати ще

Зовсім недавно компанія запустила Hisense A6, смартфон з 6-дюймовим кольоровим екраном на передній панелі, 5-дюймовим E Ink-дисплеєм на задній панелі, процесором Qualcomm Snapdragon 660, 6 ГБ оперативної пам'яті і 128 ГБ вбудованої пам'яті. Ця начинка вже сучасніша на сьогоднішній день, але і ціна теж піднялася через девайс просять 580 доларів.

Задня панель нового смартфона дуже схожа на Hisense A6. Камери і розташування додаткового екрану здаються майже ідентичними, так що нового дизайну очікувати не варто.

Доречі, девайс отримає трендову особливість 2018 року - виріз на екрані, який дозволить впровадити фронтальну камеру і інші датчики в екран. Варто відзначити, що дисплей з чорнилом практично не використовує енергію, так що заряду смартфона вистачить на дуже багато часу.

Нагадаємо, що представники Пентагону були попереджені про витік даних співробітників. Як виявилося, хакери змогли отримати доступ до особистих даних тисяч військових, в тому числі і до їхніх банківських карток. Розслідування вже ведеться.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Brikk славиться своїми люксовими аксесуарами, і на цей раз представив Lux DualShock 4 — контролер для PS4 в золоті і з інкрустованою діамантами. Ціна дуже кусається, так як за джойстик доведеться заплатити близько 10 тис. доларів.

Знай.uа писав, що творці Відьмака на межі банкрутства. Повідомляється, що в разі провалу гри Cyberpunk 2077, про компанії забудуть назавжди, і навіть вихід нового Відьмака не допоможе виправити ситуацію. Польська компанія прославилася саме завдяки цьому ігровому сеттингу.