Оновлення програми Telegram X додало кілька цікавих нововведень. Деякі опції дозволили включити заблоковані Secret Chats, також з'явилося нове відтворення GIF і багато іншого, що безперечно, спростить використання месенджером.

Тепер користувачі зможуть встановлювати паролі на секретні чати, або відкривати їх за допомогою відбитків пальців. Таким чином можна захистити тільки ті чати, в яких ховається важлива інформація для користувача. В апдейте з'явилися три нові вкладки, відтворення голосового повідомлення через динамік телефону, новий інтерфейс пошуку хештегов та інші опції.

Однак, щоб розібратися у функціях користувачам буде потрібно набагато більше часу. Однак, всі нові інтуїтивно зрозумілі, так що у всіх новинках розбереться будь. Найголовнішим для багатьох користувачів стане, що можна перевірити потрібна проксі для країни, в якій живе користувач.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Крім всіх суттєвих змін і оновлень, в месенджері Telegram з'явилося багато дрібних змін, а також виправлення інших не критичних помилок і доопрацювань. Варто відзначити, що месенджер поступово набирає популярність. За 2017 рік кількість щоденних користувачів перевищила 200 мільйонів.

Нагадаємо, що корпорація Facebook підтвердила чутки про те, що займається розробкою окулярів доповненої реальності. Тепер же компанія стане конкурентом Google на ще одному ринку електроніки.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що корпорація Samsung зайнялася розробкою ноутбука з гнучким дисплеєм. Потенціалу у девайса не дуже багато, але все ж цікаво подивитися на цей девайс у дії.

Знай.uа писав, що корпорація Samsung разом з Xiaomi випустила новий загальний смартфон Samsung Galaxy A6s. Це перший смартфон, який був створений під час співпраці чи не головних конкурентів на ринку смартфонів в Азії.