Компанія Google під час анонса Pixel 3 дуже багато уваги приділила його фотомодулю, який за рахунок складних програмних алгоритмів здатний робити одні з найкращих фото. Варто зазначити, що смартфон отримав одиночну камеру, в той час як у деяких смартфонах їх відразу 4.

Тепер, коли цей телефон вже надійшов у продаж в багатьох країнах світу, тому ентузіасти почали порівнювати якість фото смартфона з топовим iPhone XS Max. Варто відзначити, що пошукач впровадив функцію нічної зйомки з використанням ШІ, так що фото виходить набагато краще, навіть якщо немає джерел світла.

На фотографіях чітко видно, що Google Pixel 3 повністю перевершує Apple iPhone Xs при зйомці вночі. Навіть у темних місцях з допомогою фото Pixel 3 можна розгледіти деталі об'єктів, у той час як у iPhone XS Max фото вийшли дуже темними. Втім, на думку деяких користувачів, телефон компанії Google дуже сильно освітлює картинку, роблячи її не зовсім реалістичною. Компанія пообіцяла виправити це. Але навіть зараз можна неозброєним оком помітити різницю між фото, зроблених з топових смартфонів цього року.

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Нагадаємо, що мільйони фанатів досі чекають виходу третьої частини Half-life. З моменту випуску останньої серії минуло 14 років, і більшість ентузіастів почали створювати свою версію продовження, щоб поділитися нею з іншими гравцями, які не втрачають надій.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що в мережі опублікували відео зі смартфоном Nubia X. Варто отмеитть, що девайс отримав цілих два дисплея, а сам корпус виконаний у формі моноблока. Два екрани допоможуть збільшити функціонал смартфона, який, до речі, отримав топові характеристики на сьогоднішній день.

Знай.uа писав, що пакет програм від Microsoft випадково відкрив лазівку для хакерів. Тепер кожен власник ПК на операційці Windows може попрощатися зі своїми даними, так як компанія поки не може вирішити цю вразливість. Варто бути більш обережним при скачуванні файлів з інтернету та отриманих листів.