Відразу після офіційної презентації один примірник OnePlus 6T потрапив в руки Зака Нільсена, автора YouTube-каналу JerryRigEverything, який займається проверкою на міцність різного роду гаджетів. Саме він ламає всі топові флагмани, які тільки з'явилися на прилавках замість вас, щоб ви не повторювали цього зі своїми девайсами.

Після деякого знайомства з новим флагманом техноблогер записав своє відео, як він відчуває телефон різними способами на міцність. Звичайно ж, смартфон після таких тестів постанови не підлягає.

Захисне скло Gorilla Glass 6 продемонструвало хорошу опірність випадкових подряпин, так що монет і ключів у кишені він не боїться. Пройшов перевірку і вбудований в екран сканер відбитків пальців, навіть після сильних пошкоджень технологія працювала ідеально. Не вдалося зіпсувати дисплей і канцелярським ножем, і навіть камери залишалися неушкодженими після порізів канцелярським ножем.

Єдине, що Нільсену вдалося подряпати досить швидко — алюмінієву окантовку корпусу. Так, тут виробник вирішив заощадити, так що після падінь на бік, подряпини будуть помітні. До речі, екран не боїться вогню, як і очікувалося.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Спроби зігнути OnePlus 6T успіхом не увінчалися - незважаючи простенький корпус, смартфон не боїться перебувати в задній кишені джінс.

Нагадаємо, що мільйони фанатів досі чекають виходу третьої частини Half-life. З моменту випуску останньої серії минуло 14 років, і більшість ентузіастів почали створювати свою версію продовження, щоб поділитися нею з іншими гравцями, які не втрачають надій.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що в мережі опублікували відео зі смартфоном Nubia X. Варто отмеитть, що девайс отримав цілих два дисплея, а сам корпус виконаний у формі моноблока. Два екрани допоможуть збільшити функціонал смартфона, який, до речі, отримав топові характеристики на сьогоднішній день.

Знай.uа писав, що пакет програм від Microsoft випадково відкрив лазівку для хакерів. Тепер кожен власник ПК на операційці Windows може попрощатися зі своїми даними, так як компанія поки не може вирішити цю вразливість. Варто бути більш обережним при скачуванні файлів з інтернету та отриманих листів.