Користувачі флагманської відеокарти NVIDIA GeForce RTX 2080 Ti скаржаться, що пристрої швидко виходять з ладу. Про це повідомляють користувачі на форумах компанії в інших різних соцмережах в обговореннях.

У деяких випадках виявляються артефакти зображення або нестабільність роботи відразу ж після установки нової відеокарти. В інших випадках ознаки збійної роботи проявляються через кілька днів. З такими проблемами грати практично неможливо, враховуючи, що за топову відеокарту доведеться заплатити купу грошей.

Зустрічаються також окремі повідомлення від покупців пристроїв GeForce RTX 2080 Ti сторонніх виробників, таких як Gigabyte і ASUS. Компанія NVIDIA ніяк не коментує ситуацію з частими випадками збоїв і поломок нових відеокарт. Швидше за все, з допомогою апаратних налаштувань і оновлень дану проблему не виправити. Сподіваємося, що компанія відкличе свої девайси, і виправить помилку безпосередньо перед продажем нових екземплярів.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте
Показати ще

Можливо, передчасні збої не були б настільки важкими, якщо б вартість пристрою не була, як стверджують журналісти, "просто непристойною" - наприклад, The Founders Edition коштує $1199. За такі гроші можна придбати новенький iPhone XS Max. Однак, геймерам від цього не легше.

Нагадаємо, що топовий смартфон ZenFone 6 від Asus вперше з'явився на живих фото. На подив усьому світові, традиційний виріз на екрані розміщено в незвичайному місці. Це може неприємно здивувати перфекціоністів, так як він розташований не симетрично по відношенню до екрану.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що глава Apple Тім Кук закликав боротися з рекламою і рекламодавцями. Він стверджує, що за рахунок збору даних користувачів, нехай і нешкідливих, рекламодавці отримують величезний прибуток. Саме тому Тім Кук закликав заборонити збір інформації про користувачів сторонніх компаній.

Знай.uа писав, що Microsoft почала розробку незвичайного девайса для мобільного геймінгу, який збільшить комфорт під час ігор в кілька разів. Більшість людей згодні, що дисплей смартфона не найкращий спосіб грати в мобільні ігри, і фізичні кнопки перевершують по функціоналу плоский дисплей.