Гаджет Xiaomi Mi 9, який покажуть у першій половині 2019 року, стане першим телефоном з чіпсетом Snapdragon 8150. Це топовий чіпсет, якого ще немає ні в одному девайсі в світі. Компанія виробник буквально днями показала її в дії.

Очікується, що перші місяці Mi 9 буде продаватися тільки в Китаї, так що навіть замовити його не вийде.

7-нанометровий процесор Snapdragon 8150 (раніше відомий як Snapdragon 855) поки не представлений Qualcomm офіційно. Однак саме цей чіп ляже в основу більшості флагманських смартфонів 2019 року. Приблизно на 40% новий чіпсет краще свого попередника. З такими показниками китайські виробники зможуть обійти навіть Apple, який впроваджує в гаджети власні чіпи.

Флагманський смартфон Mi 9 буде оснащений потрійними задніми камерами з 48-мегапіксельний Sony IMX586 в якості основного датчика. Такими показниками не може похвалитися навіть iPhone XS Max.

Популярні новини зараз
В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись Українці зможуть отримати грошову компенсацію: кому слід звернутися до відділення "Ощадбанку" ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити Субсидії вам не бачити: що не враховують українці, звертаючись по допомогу
Показати ще

Нагадаємо, що впро час розбирання нового iPad Pro 2018 від Apple експерти виявили величезну кількість магнітів. Як вдалося з'ясувати, девайсі їх близько 90 штук, і вони не просто так розташовані під дисплеєм. За допомогою них можна робити купу нових функцій, які раніше були недоступні у його попередників.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що відомий китайський флагман Huawei Mate 20 Pro, який обійдеться покупцеві в 30 тисяч гривень перевірили на ремонтопридатність. Варто відзначити модульні компоненти, які можна замінити в будь-якому сервісному центрі, а також батарея, яка з легкістю знімається навіть у кустарних умовах. Однак, експерти поставили йому оцінку 4 з 10 за дисплея з клеєм, і величезної кількості шлейфів.

Знай.uа писав, що у мережі з'явився фейковий сайт з нібито инсталятором поплуярнейшего браузера Google Chrome.