В лінійці дитячих товарів Xiaomi поповнення компанія представила прогулянкову коляску Mi Bunny Folding Baby Stroller. Корпорація не перестає дивувати. Навіть звичайну побутову техніку китайці оснащують інтелектом, і продають за дуже приємною ціною. І ця коляска не є винятком.

Xiaomi Mi Bunny Folding Baby Stroller складається однією рукою. Рама коляски виготовлена з міцного і легкого алюмінієвого сплаву. Всі колеса оснащені амортизаторами для більш плавного ходу і зменшенні трясіння. Та й з вигляду коляска виглядає досить надійно і якісно.

Кут нахилу спинки сидіння регулюється, тканина захищена від утворення бактерій, а за безпеку малюка відповідають п'ятиточкові ремені безпеки. Сама коляска важить небагато - близько 7 кг, і для зручного носіння є спеціальний ремінь. Сама по собі коляска досить продумана, і допоможе заощадити купу місця як в авто, так і в будинку.

На китайському ринку продажу Xiaomi Mi Bunny Folding Baby Stroller почнуться 11 листопада за ціною 699 юанів, це трохи більше $100 за поточним курсом. Втім, якщо коляска добереться до наших магазинів, ціна буде зовсім інший.

Популярні новини зараз
Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет" Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

Нагадаємо, що впро час розбирання нового iPad Pro 2018 від Apple експерти виявили величезну кількість магнітів. Як вдалося з'ясувати, девайсі їх близько 90 штук, і вони не просто так розташовані під дисплеєм. За допомогою них можна робити купу нових функцій, які раніше були недоступні у його попередників.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що відомий китайський флагман Huawei Mate 20 Pro, який обійдеться покупцеві в 30 тисяч гривень перевірили на ремонтопридатність. Варто відзначити модульні компоненти, які можна замінити в будь-якому сервісному центрі, а також батарея, яка з легкістю знімається навіть у кустарних умовах. Однак, експерти поставили йому оцінку 4 з 10 за дисплея з клеєм, і величезної кількості шлейфів.

Знай.uа писав, що у мережі з'явився фейковий сайт з нібито инсталятором популярного браузера Google Chrome.