В результаті зіткнення Чумацького шляху з карликовою галактикою, в Сонячній системі пройде “ураган” з темної матерії, який може повністю змінити нашу всесвіт. До такого висновку вчені прийшли після аналізу поведінки однонаправленої зоряного потоку S1.

Вважається, що цей потік і темна матерія, що проноситься повз нас зі швидкістю 500 км/с - залишки карликової галактики, яку мільярди років тому поглинув Чумацький шлях. Вчені заявляють, що це вб'є все живе в Чумацькому шляху.

S1 у минулому році потрапив у поле зору космічного телескопа Gaia. Вчені вважають, що кожний з 30 схожих на S1 потоків в нашій галактиці - залишок малої галактики, яка зіткнулася з Чумацьким шляхом, але S1 унікальний: його шлях перетинається з Сонцем.

Популярні новини зараз
ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо Друг президента Зеленського Жека Кошовий зізнався, як "виживає" на 2 тисячі баксів у місяць Комунальники готуються запровадити новий тариф: яка платіжка збільшиться майже на 40% По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі
Показати ще

Поки вчені зможуть тільки зафіксувати впливу цього космічного дива на нашу всесвіт. Однак, коли настане кінець людству, поки невідомо. Будемо сподіватися, що і в цей раз Землі пощастить. У минулому місяці Нібіру уничтожился про Юпітер, тим самим позбавивши землян від самої страшної планети у Всесвіті.

Нагадаємо, що компанія Xiaomi, яка відома всьому світу завдяки створенню розумної техніки, від телефонів до обігрівачів, повідомила про підвищення цін на свою продукцію. Проте, компанія швидко виправдалася, і назвала причину. Виною всьому нестабільний курс національної валюти Китаю, у зв'язку з чим компанія не хоче наживатися на користувачів, і лише хоче вирівняти свої показники продажів для фінансового звіту.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що Apple і Amazon уклали договір, який допоможе позбутися від реселерів iPhone та іншої техніки яблучної корпорації на ринку. Замість цього, Amazon буде отримувати відразу ж новітню продукцію від Apple відразу після анонсу, що підвищить популярність найбільшої в світі майданчику продажів і покупок.

Знай.uа писав, що експерти назвали причину моторошних лагів сервісу Gmail від Google. Як виявилося, всьому виною підтримка слабких пк і застарілих браузерів, у зв'язку з чим різні застарілі плагіни вживають багато ресурсів. Однак, для всіх інших користувачів мережі це значно ускладнює використання, адже пошта навіть не з першого разу відкривається.