На розпродажі в честь Дня холостяків, 11 листопада, експерти відмітили високу популярність однієї моделі смартфона, яка обійшла своїх конкурентів. Немає сумнівів, що саме цей девайс вибирають холостяки.

Смартфон Huawei Honor став лідером з поставок смартфонів на JD.com і на Tmall.com. Ще одним значним досягненням Honor в День холостяків стало те, що бренд перевершив Apple не тільки за обсягом продажів, але і за показником виручки. Однак, це не дивно, адже всі, хто хотів купити iPhone, давно це зробили. До того ж, Honor практично щотижня випускає нові моделі смартфонів, які трохи, але все ж краще за своїх попередників. Не виключено, що компанія робила приємні акції для холостяків, чого не скажеш про Apple.

Нещодавно представлений Honor Magic 2 став найпопулярнішим мобільним пристроєм за двома найважливішими показниками: обсягом поставок і виручці в двох провідних китайських рітейлерів в категорії пристроїв, пропонованих за ціною від 580 до 720 доларів США.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Нагадаємо, що глава Xiaomi повідомив, що в майбутньому компанія перевершить своїх конкурентів завдяки одній особливості, яку отримають всі смартфони. Як виявилося, мова йде про камеру смартфонів, які незабаром отримають топові характеристики, з якими навіть iPhone XS не зможе зрівнятися.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що корпорація Apple вже приступила до виробництва власного медіа-контенту. Яблучна компанія раніше повідомляла, що випустить сервіс, в якому буде в наявності власні фільми і серіали компанії. Для власників iPhone або iPad сервіс буде безкоштовним. Для всіх інших тільки платна підписка.

Знай.uа писав, що новий процесор для Android перевершив хвалений A12 від Apple. Судячи з усього, тепер у рейтингу продуктивності лідируючі місця займуть смартфони на зеленому роботі, а iPhone XS виявиться на останніх місцях.