Засновник компанії Tesla і американський бізнесмен Ілон Маск заявив, що його дітище знаходиться на межі банкрутства і передбачив фіаско компанії в найближчому майбутньому.

Про це Маск заявив в ефірі програми Axios на HBO. За його словами, у компанії серйозні фінансові втрати і Tesla втрачає гроші "як божевільна".

" Якщо ми не вирішимо проблеми найближчим часом, то ми помремо. А їх надзвичайно складно вирішити", - сказав Маск.

Ілон Маск також сказав, що у Tesla на вирішення цих проблем є всього кілька тижнів.

У листопаді Tesla отримала судовий запит від американського біржового регулятора - Комісії з цінних паперів і бірж (SEC) - на видачу інформації з приводу заяв і прогнозів компанії щодо обсягів випуску автомобіля Tesla Model 3.

Аналітики ще в травні пророкували Tesla швидке банкрутство. Такий прогноз експерти озвучили після того, як компанія оприлюднила останні дані щодо збитків.

Збитки Tesla стали найбільшими за всю історію компанії і склали $ 710 млн.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Нагадаємо, публічні заяви засновника Tesla Ілона Маска призвели до відкриття двох кримінальних проваджень стосовно компанії.

Як повідомляв портал Знай.ua, Ілон Маск залишив посаду голови Tesla, Рада директорів компанії призначила новим головою Робіна Денхолм.

Також Знай.ua писав, NASA проведе велику перевірку в компаніях Boeing і SpaceX через відеоролик, на якому підприємець Ілон Маск курить марихуану