У соцмережі Instagram донька компанії Coca-Cola VitaminWater проведе вельми цікавий експеримент. Суть цікавинки в тому, що людина має 365 днів забути про свій улюблений гаджет - смартфон, а в обмін на це вона отримає цілих сто тисяч зелененьких.

Про це стало відомо завдяки офіційному повідомленню компанії VitaminWater.

Так, для того, щоб стати учасником івенту, людині потрібно надіслати своє фото, а також детально розповісти про те, чому вона готова відмовитися від використання смартфона.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Очікується, що претендентів на участь в цьому експерименті буде величезна кількість. Проте, представники компанії виберуть лише одного з них. Але, як виявилося, людині замість смартфона дадуть простий стільниковий, який може тільки приймати СМС-повідомлення та дзвінки.

У свою чергу, представники компанії будуть щодня перевіряти учасника експерименту. Зокрема, буде проводитися перевірка його акаунтів в соцмережах. У разі, якщо учасник «засвітиться» онлайн в якійсь із соцмереж, або ж його буде помічено за допомогою смартфона, його буде знято з "посади" і він не отримає приз. Однак, невідомо, чи є обмеження на використання інших гаджетів під час експерименту, на зразок комп'ютера або планшета з виходом в інтернет.

Варто нагадати, що в Індонезії дівчинка померла під час гри на телефоні. Про це пише Asia One. Інцидент стався в одному з сіл муніципалітету Богор, провінція Західна Ява, в середу, 12 грудня. Шестирічна дівчинка Салсабила Аю Путрі під час зливи з блискавками грала в додатку на телефоні, який було підключено до зарядного пристрою.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Індонезії стався містичний інцидент. Мешканка одного з сіл муніципалітету Богор, розташованого в провінції Західна Ява, вирішила себе розважити. Салсабила Аю Путрі захотіла пограти на телефоні в свою улюблену гру. Шестирічна дівчинка зайшла в додаток на смартфоні, поки той стояв на зарядці. В цей час на вулиці йшов сильний дощ і була гроза.

Нагадаємо, Google ввів обмеження на популярний сервіс, халяви не буде.

Як повідомляв Знай.uа анонс Huawei P Smart: характеристики, дата виходу, ціна.

Знай.uа писав, Apple нарешті воскресила iPhone мільйонів користувачів.