В тестових гілках Canary і Dev браузера Google Chrome для Android з'явилася можливість перегляду веб-сторінок під назвою Sneak Peek. Досить незвичайна функція, враховуючи, що аналогічних функцій навіть у конкурентів немає. Це допоможе заощадити вам час, а також інтернет-трафік. До того ж, вам не доведеться заходити на непотрібні вам сайти, а телефон не буде завантажувати їх до кінця.

Активувати таку функцію на своєму смартфоні може кожен. Для цього потрібно активувати експериментальний прапор на сторінці chrome: // flags / # enable-ephemeral-tab . При тривалому натисканні на посилання в браузері з'явиться новий пункт меню Sneak Peek.

Він відкриє посилання у вікні знизу без створення нової вкладки. Якщо потягнути вікно вгору, то попередній перетвориться у звичайну вкладку. Для закриття вікна попереднього перегляду потрібно свайпнуть донизу. Досить інтуїтивний інтерфейс, враховуючи, що ця функція в мобільному браузері. На пк і планшетах ця функція користується популярністю вже досить давно.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Коли з'явиться функція в стабільному Google Chrome для Android, невідомо.

Нагадаємо, що автомобілі Volkswagen першими отримають вигнутий дисплей для приладової панелі. Наголошується, що це перші подібні дисплеї, які масово будуть встановлюватися на серійні авто. І хоча раніше були концепти вигнутих дисплеїв, за межі концепту вони так і не вийшли.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, відомий блогер, який випробовує на міцність різні мобільні новинки взявся за Asus ROG Phone. Як виявилося, корпус цілком витримав усі випробування, не рахуючи невеликих подряпин. Однак, це норма для смартфона.

Знай.uа писав, що компанія Apple визнала, що деякі з iPad Pro при поставці прямо з коробки трохи погнуті. І хоча компанія визнала факт наявності погнутих планшетів, призначать це за проблему - відмовилася, повідомимо, що це норма для планшетів. Нагадаємо, що ціна iPad Pro 2018 року близько 50 000 гривень. Подивимося, що на це скажуть користувачі вигнутих девайсів, і як вони їх будуть продавати в майбутньому.