В асортименті Lenovo з'явилися навушники Thinkplus Pods One. Як можна зрозуміти з назви, Lenovo вирішила використовувати силу бренду ThinkPad в новому сегменті, хоча, звичайно, рішення вельми спірне. У будь-якому випадку, на ринку з'явилися ще одні бездротові навушники, і це не може не радувати. Компанія планує захопити не тільки ринок смартфонів, але і сегмент бездротових навушників і інших гаджетів.

Отже, новинка являє собою бездротові навушники з захистом від вологи (IPx5), автономністю в 10 годин і підтримкою Bluetooth 5.0. Відмінний варіант для тих, хто любить активний відпочинок, і не бажає залишатися без музики в будь-яку погоду. Судячи з опису на сайті, навушники ще й двухдрайверные. Обидва випромінювача тут динамічні, тільки один має діаметр 6 мм, а іншої — 13 мм. Це допоможе створити звук на низьких, так і на високих частотах.

Залишається додати, що навушники доступні в двох колірних варіантах: чорному з червоними акцентами і червоний з чорними. Такий собі спортивний агресивний варіант. Вартість новинки — 43 долара, або 1 200 гривень. Конкуренти пропонують приблизно такі ж навушники за таку ж ціну.

Популярні новини зараз
Запитай у дружини або мами: які документи потрібні українським чоловікам для оновлення даних у ТЦК Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається" Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня
Показати ще

Нагадаємо, що Компанії Yota Technologies і Jiuzhou Zhihe Technology планують випустити перший в світі планшет з двома екранами. Варто відзначити, що сам девайс отримає один основний екран, які ми вже давно звикли бачити на мобільних пристроях. Однак, другий кардинально відрізняється від всіх очікувань. Справа в тому, що цей екран взято з електронної книжки, що дозволить істотно заощадити заряд енергії, адже чорнило практично не споживають багато енергії.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що власники смартфонів Pixel 3 знову скаржаться на чергові несправності. Якщо пару днів тому на форумах з'явилися повідомлення про те, що динаміки мікрофон смартфона і працюють несправне, і співрозмовника практично нереально почути, то в цей раз з'явилися проблеми зі сканером відбитків пальців, що не виконує свої функції належним чином.

Знай.uа писав, що Apple різко скоротила виробництво iPhone. В черговий раз яблучна корпорація зменшує поставки новий смартфонів, які продаються не так добре, як хотілося б компанії. Тепер виробництво смартфонів різко скорочується, що безсумнівно вдарить по фінансовому стані компанії.