Смартфон Lenovo Z5s був представлений менше тижня тому, але він відразу ж став популярним. Це не дивно, тому що базова версія Lenovo Z5s пропонується за ціною близько 200 доларів (5 500 гривень). До того ж, девайс може похвалитися непоганими характеристиками, а також сміливим дизайном. Але головна причина популярності девайса все ж є його ціна.

Компанія Lenovo повідомила про те, що вся стартова партія смартфонів Lenovo Z5s розпродали всього за 60 секунд. Як завжди, обсяг партії не повідомляється. Однак, це не перший випадок такого ажіотажу серед смартфонів. Приміром, практично кожен девайс від Xiaomi теж розкуповують за лічені секунди. Ціна і характеристики завжди приваблюють людей, у зв'язку з чим вони не можуть встояти перед вигідною пропозицією.

За 200 доларів пропонується версія з 4 ГБ ОПЕРАТИВНОЇ пам'яті і 64 ГБ флеш-пам'яті, варіант з 6 ГБ ОПЕРАТИВНОЇ пам'яті і 64 ГБ флеш-пам'яті оцінений в $230 (6 300 гривень), а старша версія з 6 ГБ ОЗУ і 128 ГБ флеш-пам'яті пропонується за $275 (7 500 гривень).

Популярні новини зараз
Не просто оновити дані у ТЦК: чоловіків попередили, що буде потім Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти
Показати ще

Нагадаємо, що Компанії Yota Technologies і Jiuzhou Zhihe Technology планують випустити перший в світі планшет з двома екранами. Варто відзначити, що сам девайс отримає один основний екран, які ми вже давно звикли бачити на мобільних пристроях. Однак, другий кардинально відрізняється від всіх очікувань. Справа в тому, що цей екран взято з електронної книжки, що дозволить істотно заощадити заряд енергії, адже чорнило практично не споживають багато енергії.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що власники смартфонів Pixel 3 знову скаржаться на чергові несправності. Якщо пару днів тому на форумах з'явилися повідомлення про те, що динаміки мікрофон смартфона і працюють несправне, і співрозмовника практично нереально почути, то в цей раз з'явилися проблеми зі сканером відбитків пальців, що не виконує свої функції належним чином.

Знай.uа писав, що Apple різко скоротила виробництво iPhone. В черговий раз яблучна корпорація зменшує поставки новий смартфонів, які продаються не так добре, як хотілося б компанії. Тепер виробництво смартфонів різко скорочується, що безсумнівно вдарить по фінансовому стані компанії.