Відомство з патентів і товарних знаків США зареєструвало патентну заявку компанії Samsung, яка вирішила вийти на ринок безпілотників.

Патент показує, що південнокорейський гігант працює над трансформується безпілотником. Досить незвично, враховуючи, що хайп навколо безпілотників вже закінчився.

Цікаво, що безпілотник по суті стане аксесуаром наступного покоління для лінійки смартфонів компанії Galaxy. Таким чином, компанія створить дійсно революційний пристрій для своїх смартфонів. У патенті описаний безпілотний літальний апарат з безліччю спеціальних датчиків, які забезпечать плавний політ, а також визначення перешкод.

"У цьому винаході запропоновано трансформований безпілотний літальний апарат, в якому можна скласти важелі для фіксації пропелера всередину основного корпусу", - йдеться в патентній заявці Samsung.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

До речі, дрон буде управлятися з будь-якого пристрою, аж до смартфонів і ПК. Судячи з усього, ринок дронов чекає непоганий переворот, якщо корейська корпорація зможе втілити свій задум.

Нагадаємо, що компанія Bethesda, яка є творцем культової ігровий франшизи Fallout щосили намагається воскресити гру Fallout 76, яка виявилася сирою і неграбельною. Мільйони користувачів розчарувалися в компанії, але вона продовжує працювати над невдалим проектом. Тепер в гру введуть кулачні бої, яких так не вистачало для гравців, адже варто нагадати, що гра повністю мультиплеєрна, так що змагання з іншими людьми тут в пріоритеті.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що раптово, кращим ігровим смартфоном 2018 року став саме смартфон від Apple, який ніяк не претендував на таку долю. Експерти показали, що смартфон відмінно показав себе під час ігор, і навіть деякі ігрові смартфони не змогли зрівнятися з якістю.

Знай.uа писав, що Samsung Galaxy S10 вперше засвітився на фото. Варто відзначити, що захисне скло для дисплея смартфона показав всі головні фішки пристрою. Приміром, девайс отримає подвійну фронтальну камеру, яка виведе селфи на новий рівень.