Глава компанії Tesla, мільярдер Ілон Маск анонсував появу в Україні в 2019 році мережі станцій Tesla Superchargers для швидкої зарядки електромашин.

Про це Маск написав у Twitter.

“Більшість людей не знає, що мережа Tesla Supercharger дозволяє легко долати в подорожах великі дистанції в Сполучених Штатах, більшості Європи, Канаді та Китаї”, — похвалився Маск.

На його повідомлення відреагував один з користувачів Twitter і сказав, що в Ірландії станцій для зарядки електрокарів недостатньо.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Маск анонсував розширення мережі Tesla Superchargers. Це відмінна новина і для України, адже з кожним днем все більше електрокарів з'являються на дорогах.

“Покриття мережею Supercharger розшириться на 100% в Європі в наступному році. Від Ірландії до Києва, від Норвегії до Туреччини”, — сказав він. Тепер навіть з'явився знімок карти, де розмістяться ці зарядки.

Згідно карті станцій на сайті Tesla Superchargers, серед запланованих місць для побудови станцій в Україні вказані Житомир та селище Опарипсы в Рівненській області. Втім у Tesla також зазначили, що точний час і конкретне місце розташування майбутньої станції ще можуть змінитися, але дата відкриття ще не підтверджено. Однак, слова Маска дали надію українцям.

Нагадаємо, що компанія Bethesda, яка є творцем культової ігровий франшизи Fallout щосили намагається воскресити гру Fallout 76, яка виявилася сирою і неграбельною. Мільйони користувачів розчарувалися в компанії, але вона продовжує працювати над невдалим проектом. Тепер в гру введуть кулачні бої, яких так не вистачало для гравців, адже варто нагадати, що гра повністю мультиплеєрна, так що змагання з іншими людьми тут в пріоритеті.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що раптово, кращим ігровим смартфоном 2018 року став саме смартфон від Apple, який ніяк не претендував на таку долю. Експерти показали, що смартфон відмінно показав себе під час ігор, і навіть деякі ігрові смартфони не змогли зрівнятися з якістю.

Знай.uа писав, що Samsung Galaxy S10 вперше засвітився на фото. Варто відзначити, що захисне скло для дисплея смартфона показав всі головні фішки пристрою. Приміром, девайс отримає подвійну фронтальну камеру, яка виведе селфи на новий рівень.