наприкінці грудня адміністрація ICQ в розсилці попередила користувачів про відключення старого протоколу з 28 грудня. Тепер неофіційні клієнти і сторонні додаток не будуть працювати. Користувачам сторонніх клієнтів порадили перейти на нову версію месенджера. При цьому публічно про це не оголошувалося — користувачам просто прийшли повідомлення від профілю “ICQ Official”.

Проте, власники ICQ, компанія Mail.ru отметитила, що сторонні додатки для використання месенджера просто не підтримують всі ті нововведення, які були додані протягом декількох останнього років. Серед них підтримка стікерів, аудіоповідомлень, гифок і багато іншого.

ICQ був популярний на початку 2000-х, але з появою нових месенджерів і соцмереж втратив актуальність. Наприклад, на момент 2013 року, в мережі месенджера залишалося близько 11 мільйонів активних користувачів. Це істотно менше, ніж десять років тому, коли він був чи не єдиним месенджером.

Популярні новини зараз
В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою
Показати ще

Нагадаємо, що компанія Bethesda, яка є творцем культової ігровий франшизи Fallout щосили намагається воскресити гру Fallout 76, яка виявилася сирою і неграбельною. Мільйони користувачів розчарувалися в компанії, але вона продовжує працювати над невдалим проектом. Тепер в гру введуть кулачні бої, яких так не вистачало для гравців, адже варто нагадати, що гра повністю мультиплеєрна, так що змагання з іншими людьми тут в пріоритеті.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що раптово, кращим ігровим смартфоном 2018 року став саме смартфон від Apple, який ніяк не претендував на таку долю. Експерти показали, що смартфон відмінно показав себе під час ігор, і навіть деякі ігрові смартфони не змогли зрівнятися з якістю.

Знай.uа писав, що Samsung Galaxy S10 вперше засвітився на фото. Варто відзначити, що захисне скло для дисплея смартфона показав всі головні фішки пристрою. Приміром, девайс отримає подвійну фронтальну камеру, яка виведе селфи на новий рівень.