Користувачі планшетів iPad Pro, випущених в 2017 році, скаржаться, що у них виникла проблема з роботою екрану. Зокрема, до них несподівано з'явилося яскраве пляма внизу над кнопкою Home. Причому це не апаратна помилка. Цілком можливо, що компоненти всередині пристрою сильно нагріваються саме в тому місці, а велика температура вплинула на відображення картинки на дисплеї.

Перші скарги почали надходити ще в квітні, і проблема не вирішена досі. Причому останнім часом постраждалих стає все більше. Цілком можливо, що компанії доведеться відкликати це пристрій, адже поломка сильно заважає користуватися девайсом.

Користувачі стверджують, що діаметр плями з нечіткими краями становить близько 2,5 див. Також це пляма світиться яскравіше, ніж інша частина екрану. При максимальній яскравості пляма сильно виділяється на екрані.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

При цьому, після звернення користувачів в сервісний центр без проблем їм замінили проблемні планшети на нові екземпляри. Чому виникла така проблема – невідомо. Варто відзначити, що ціна планшета досить величезна, так що це може роздратувати користувачів ще сильніше.

Нагадаємо, що компанію Apple знову звинуватили у крадіжці патентів. На цей раз яблучну звинуватив корпорацію не Qualcomm, який протягом останнього місяця намагається відсудити у Apple величезні гроші. Судячи з позовом, Apple нібито вкрала патенти для створення технології безконтактної оплати Apple Pay. Система досить проста, але Fintiv отримала патент на цю ідею ще в 2011 році, в той час як Apple впровадила цю функцію через 5 років.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що Google обвинуватили в стеженні за дітьми. Судячи з усього, корпорація дізнається дані про дітей для того, щоб передавати інформацію стороннім особам, які надалі будуп подавати дитині рекламу, яка буде ефективною. Приміром, додатки від Google стежать за місцем розташування дитини, номери в адресній книзі.

Знай.uа писав, що Facebook вляпалася в черговий скандал. Компанію звинувачують у продажу особистої інформації користувачів стороннім компаніям, серед яких Apple, Microsoft, Netflix і Spotify. І хоча компанії роблять вигляд що нічого про це не знають, репутація Facebook наштовхує на думку, що це правда.