Епоха гнучких телефонів повертається: новий рік порадує любителів технологій нововведеннями.

Не так давно компанія Samsung представила новий складаний смартфон на конференції розробників Samsung 2018, запуск якого планується на початок 2019 року. До того ж, інші теж не сиділи без діла, і активно розробляли свої версії гнучких пристроїв. Ідею підхопили розробники Huawei і також збираються випустити нову модель смартфона в наступному році. Немає сумнівів, що практично всі виробники смартфонів вже майже готові до виходу, і 2019 рік повинен здійснити революцію на мобільному ринку.

Зовсім недавно компанія випустила iPhone XS Max, який назвали проривом в технологіях. Тепер патентна заявка від Apple припускає, що компанія вийде на ринок гнучких телефонів. Компанія подала патент у березні 2018 року. За першим розробок передбачається смартфон, який складається в обидві сторони – всередину і назовні. Такого навіть інші виробники не змогли придумати, щоб смартфон міг складати у дві сторони. У цьому є свої плюси.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Для порівняння, гнучка модель від Samsung може згинатися тільки всередину. За словами розробників, це пов'язано з недоступністю екрану, який може розтягуватися при складному русі. До того ж, акумулятор теж повинен згинатися, або їх повинно бути як мінімум два, по обидві сторони смартфона.

Нагадаємо, що компанію Apple знову звинуватили у крадіжці патентів. На цей раз яблучну звинуватив корпорацію не Qualcomm, який протягом останнього місяця намагається відсудити у Apple величезні гроші. Судячи з позовом, Apple нібито вкрала патенти для створення технології безконтактної оплати Apple Pay. Система досить проста, але Fintiv отримала патент на цю ідею ще в 2011 році, в той час як Apple впровадила цю функцію через 5 років.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що Google обвинуватили в стеженні за дітьми. Судячи з усього, корпорація дізнається дані про дітей для того, щоб передавати інформацію стороннім особам, які згодом будуть подавати дитині рекламу, яка буде ефективною. Приміром, додатки від Google стежать за місцем розташування дитини, номери в адресній книзі.

Знай.uа писав, що Facebook вляпалася в черговий скандал. Компанію звинувачують у продажу особистої інформації користувачів стороннім компаніям, серед яких Apple, Microsoft, Netflix і Spotify. І хоча компанії роблять вигляд що нічого про це не знають, репутація Facebook наштовхує на думку, що це правда.