Буквально кілька місяців тому в продаж по всьому світу надійшов бюджетний смартфон Xiaomi Redmi Note 6 Pro, який став поліпшеною і доопрацьованій у всіх відносинах версією моделі Redmi S2. Ціна за новинку була в районі 6-8 тисяч гривень, що не дуже добре вплинуло на продажі девайса.

Однак, час іде, і нові флагмани починають заповнювати магазини, так що цей смартфон від китайського виробника почав продаватися на території України за ціною 4500 гривень. Досить приємна новина для тих, хто планував придбати даний пристрій, але величезна ціна не дозволяла це зробити.

Так, зокрема, багато магазинів знизили вартість смартфона Xiaomi Redmi Note 6 Pro більше ніж на 30%, тим самим зробивши його значно дешевше для покупки. На вибір доступний тільки чорний колір, але він досить гарний, так і задню панель можна приховати за чохлом.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Що стосується технічного оснащення мобільного пристрою, то воно може похвалитися 6,26-дюймовим IPS-екраном восьмиядерним процесором Qualcomm Snapdragon 636 з тактовою частотою 1,8 ГГц, графікою Adreno 509, 3 ГБ оперативної та 32 ГБ постійної пам'яті, а також акумуляторною батареєю ємністю 4000 маг з підтримкою швидкої зарядки. Досить непогані характеристики для звичайного смартфона, а ціна не може не радувати.

Нагадаємо, що власникам Samsung Galaxy S9 дуже не пощастило. Повідомляється, що корейський гігант Samsung повинен був випустити оновлення операційки для свого флагмана в 2019 році, однак, він зробив сюрприз, дозволивши сказати користувачам оновлення набагато раніше. Однак, це зіграло злий жарт з власниками смартфонів. Повідомляється, що після оновлення. голосовий помічник Bixby перестає працювати.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що Nokia планувала випустити смартфон з 5 камерами Nokia 9 PureView навесні 2019 року. Однак, не виключено, що новинка з'явився на ринку вже взимку 2019 року. Причиною стало те, що компанія шукає ідеальний момент для анонсу девайса, щоб на тлі інших смартфонів він не залишився в тіні.

Знай.uа писав, що відомий дизайнер показав рендери iPhone 11, вихід яких запланований на 2019 рік. І хоча фото дуже футуристичні, деякі функції просто вражають. Серед іншого, він має 6 камерами, які ховаються під екран.