Компанія Apple на цьому тижні надала комісії з цінних паперів США (SEC) відомості про те, скільки вона витратила на оплату праці топ-менеджерів, включаючи виконавчого директора Тіма Кука (Tim Cook). Цифри вас здивують, не сумнівайтеся в цьому. До того ж, навіть звичайні працівники Apple заробляють величезні гроші.

За 2018 рік Тім Кук заробив на посаді Apple суму в 15,68 млн доларів, тоді як роком раніше вона становила 12,83 млн доларів. Ця сума включає в себе заробітну плату в розмірі 3 млн доларів і ще майже 12,5 мільйона доларів у вигляді бонусів за те, що компанія виконувала плани по доходу і прибутку за кілька кварталів поспіль. Судячи з усього, продажі йдуть досить непогано. Подивимося, скільки Тім Кук запрацює в цьому році, адже продажу iPhone, які стрімко падають, як і вартість акцій в цілому.

Крім того, Тім Кук також отримав майже 300 тис. доларів в якості компенсації за перельоти на своєму особистому літаку. Така ж сума була витрачена на оплату праці охорону Тіма Кука. Так, у Кука є своя охорона.

Популярні новини зараз
Росія готує нові удари: окупанти прагнуть змусити українців жити у страху щодня "Вони для мене - сцикуни": прикордонник, так ненавидить "ухилянтів", що купив собі квартиру та будинок В українців почнуть вилучати машини для армії: хто під загрозою Куб газу – по 15 грн, світло – 7,5 грн: українців обдеруть як липку
Показати ще

Середня заробітна плата співробітників Apple в 2018 році склала 55,4 тис. доларів (десь 1 539 000 грн.).

Нагадаємо, що хакери винайшли нову систему злому для гаджетів від Apple. Повідомляється, що зловмисники тепер можуть дзвонити власникам iPhone від імені служби підтримки, номер якої у них записаний в книжці. За допомогою простого обману вони можуть отримати особисті дані користувачів. І хоча яблучна корпорація поки не знайшла спосіб, як усунути цю прогалину у захисті, але варто все попередити, що Apple ніколи не зажадає особисті дані користувачів.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що корпорація Apple вирішила скоротити виробництво смартфонів ще на 10 відсотків. Повідомляється, що продажі смартфонів компанії падають, на відміну від їх ціни, яка залишається незмінною. Судячи з усього, заборони на продажі смартфонів у Китаї та німеччині вплинули на загальний капітал компанії.

Знай.uа писав, що в мережі показали рендери нового iPhone XI, який може отримати незвичайну камеру. З особливостей варто відзначити розташування об'єктивів основної камери у формі квадрата, а також деякі інші зміни.