Ось вже багато років японська корпорація Sony займається випуском на ринок ігрових консолей. В цій справі у неї дуже великий досвід. Однак, четверте покоління пристрою продається вже протягом довгих років, так що користувачі хочуть побачити на прилавках Sony PlayStation 5, технічні характеристики якого нарешті опинилися розкриті, а поділився ними профільний ресурс SemiAccurate.

Повідомляється, що апаратною основою консолі Sony PlayStation 5 стане восьмиядерний гібридний процесор APU, що складається з ядер на базі архітектури Zen і графічного прискорювача Navi. Начинка буде досить непоганий, і це не дивно. Виробник консолей повинен зробити так, щоб ігри могли запускатися на максимальних налаштуваннях графіки, а також стабільно працювали протягом довгих годин гри. Це дозволить запускати ігри в дозволі 4K з частотою 60 кадрів в секунду.

При цьому в PS5 компанія-виробник встановить відеопам'ять GDDR6, яка з кожним днем набирає все більшої популярності серед користувачів. Також у кожній Sony PlayStation 5 є один диск SSD об'ємом 32 ГБ, на який встановлена основна операційна система, а також, крім того, додаткові дані контейнери під зберігання відеоігор. Про ціну поки говорити рано, але от про дату виходу відомо, що девайс не варто очікувати раніше 2020 року, так що ще як мінімум рік доведеться задовольнятися четвертою версією консолі.

Популярні новини зараз
Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти "Тварі ви, ви не люди": обленерго довело пенсіонера до смерті через вимогу стояти в чергах Тисячі українців привітають грошима: хто та яку допомогу отримає Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову
Показати ще

Нагадаємо, що раніше інсайдери назвали дату виходу ігрових консолей нового покоління. Не виключено, що це можуть бути останні консолі від таких гігантів, як Sony і Microsoft. У будь-якому випадку чекати залишилося недовго - вихід PlayStation 5 і Xbox 5 запланований аж на 2020 рік. Серед іншого, консолі отримають непогані характеристики.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що в мережі з'явилися нові подробиці про майбутнє iPhone 2019 року. Судячи з усього, він отримає практично всі тренди 2018 року. Відразу варто відзначити, що девайс отримає потрійну камеру. До того ж, розмір акумулятора помітно збільшиться, що тільки на руку активним користувачам смартфонів.

Знай.uа писав, що в мережі дізналися, скільки корпорації витрачають на охорону своїх начальників. Повідомляється, що на охорону Тіма Кука, глави Apple, витрачається близько 310 тисяч доларів в рік. Досить солідна сума, але не найбільша.