Китайський гігант Huawei має намір вийти на перше місце в світі по постачаннях смартфонів до кінця поточного десятиліття. Про це повідомив Річард Ю, генеральний директор споживчої бізнес-групи Huawei. Судячи з усього, компанія налаштована серйозно. І це при тому, що США не довіряє компанії, а просто відмовилася від послуг китайської корпорації.

В 2017 році компанія Huawei реалізувала в глобальному масштабі приблизно 153 млн смартфонів. У минулому році відвантаження перевищили позначку в 200 млн одиниць, досягнувши 208 млн. Таким чином, ріст склав значні 36%. Компанія впевнено рухається до лідерства на ринку смартфонів, і навіть Apple втрачає прибуток, а китайські компанії просто продовжує зростати.

Належний бренд Huawei Honor демонструє ще більш вражаючі результати. Протягом минулого року продажі апаратів Honor підскочили на 170%. У 2019 Huawei розраховує на подальше збільшення попиту на смартфони. До речі, глава компанії відзначив, що США не завадять їм вибратися на лідируючі позиції.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Нагадаємо, що iPhone XS Max порівняли з топовим флагманом Galaxy S10+, який з'явиться на прилавках вже 20 лютого. Судячи по зовнішньому вигляді, дизайн Samsung набагато краще опрацьований, ніж дизайн хваленого iPhone XS Max. Приміром, у флагмані Samsung немає вирізу на екрані, а для подвійний фронтальної камери зробили просто два вирізи.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Honor відмовилася від створення гнучкого смартфона. Судячи з усього, компанія скептично ставиться до цих пристроїв, які повинні з'явитися на ринку вже в 2019 році. Немає сумнівів, що вони перевернуть ринок електроніки, адже пристрій вміщує в собі як смартфон, так і повноцінний планшет.

Знай.uа писав, що компанія Microsoft вирішила обмежити функціонал користувачів Windows 7. Нагадаємо, що компанія більше не планує підтримувати цю версію ОС, і тепер намагається пересадити її користувачів на більш актуальну версію Windows.