Samsung Galaxy S9, який надійшов у продаж трохи менше року тому продавався за ціною в 28 980 гривень. Погодьтеся, досить величезна сума, і девайс міг дозволити собі далеко не кожен. Однак, це змінилося з-за сильної конкуренції, так що флагман від корейського виробника тепер продають за копійки.

приміром, на території України девайс можна купити за 14 180 гривень. Іншими словами, девайс впав в ціні майже вдвічі, що не може не радувати. І це відбулося всього лише через рік після виходу девайса.

Що стосується характеристик, пристрій може похвалитися 4 ГБ оперативної і 64 ГБ постійної пам'яті, слотом для установки карт пам'яті microSD об'ємом до 512 ГБ включно, підтримкою одночасної роботи з двома SIM-картами, одинарної 12 Мп основної і 8 Мп фронтальною камерами, роз'ємами USB Type -C і 3,5 мм для підключення навушників, а також акумуляторною батареєю ємністю 3000 маг. Так, акумулятора не так вже й багато, але для такого смартфона його вистачить з головою, враховуючи, що новинка подешевшала майже вдвічі, на це можна закрити очі.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, що компанія OnePlus жорстко познущалася над Apple в новому рекламному фото. Судячи з усього, практично кожен виробник Android-смартфонів повинен висміяти всі недоліки iPhone від Apple.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що ере планшетів прийшов кінець. Судячи з усього, гнучкі смартфони витісняють планшети з ринку електроніки. І це не дивно, адже кому подобається носити величезний планшет, який навіть не влізе в сумку. Куди зручніше носити гаджет, який вміє складатися в компактний смартфон, але при цьому мати розмірами повноцінного планшета при необхідності.

Знай.uа писав, що компанія Microsoft назвала дату смерті браузера Internet Explorer 10. Судячи з усього, це версією невдалого флагмана користуються одиниці, так що підтримувати його просто немає сенсу. Швидше за все, браузер буде отримувати підтримку від виробника вже на початку 2020 року.