Як стало відомо від директора по управлінню проектами на YouTube Тома Леунга, зараз керівництво Google розглядає варіант відмови від кнопки “Дизлайк” в сервісі, яку багато користувачів використовують неправильно. Приміром, якщо блогер буде освітлювати якісь негативні новини, користувачі будуть ставити дизлайк не за якість контенту, який блогер створив, а саме за погану новину.

Так, як вважає YouTube, неправильно, бо кнопки потрібні для оцінки роботи людини, яка створила контент, а не ті речі або події, про які він розповідає якимось чином. До того ж, деякі паблики і форуми спеціально ставлять дизлайки певного відео, які можуть вплинути на популярність відео.

Саме тому вже незабаром YouTube може позбутися від самої ненависної функції, від якої багато люди дуже злі, а особливо автори контенту. І хоча остаточне рішення прибрати дизлайк ще немає, це може статися в найближчі тижні.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Нагадаємо, що корейська компанія Samsung запатентувала ігровий смартфон. Крім топової начинки, він отримає гнучкий корпус, який можна складати як книжку. Серед іншого, ціна девайс буде просто величезною, і інсайдери повідомляють, що вона перевалить за 1500 доларів. Подивимося, девайс з'явиться на прилавках, або це черговий непотрібний патент компанії.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що Роскомнагляд в черговий раз зганьбився після наїзду на Google. Повідомляється, що з-за порушень законів Росії Google зобов'язаний виплатити штраф. Однак, мова йде про суму в 500 тисяч рублів, що дуже мало для пошукача. Куди простіше заплатити невелику суму грошей, ніж дотримуватися законів Росії.

Знай.uа писав, що суд став на бік Apple в розглядах між яблучної корпорацією і Qualcomm. Нагадаємо, що продажі iPhone заборонили як в Китаї, так і в Німеччині. І все ж, суд відхилив кілька заяв про порушення чотирьох патентів. Схоже, що Apple скоро вирішить цю справу на свою користь.