Розробники браузера Google Chrome почали тестувати темну тему у версіях для операційних систем macOS і Windows 10. Судячи по знімках екрану, виглядає оновлений браузер від Google дуже свіжо і незвично. Судячи з усього, темні режим стане популярним не тільки на смартфонах, але і в браузерах.

Нова тема з'явилася в ранньої тестової збірці Chrome 74, випущеної в рамках експериментального каналу Canary. На даний момент темна тема активується абсолютно автоматично, просто підлаштовуючись під тему, яка використовується в операційній системі. Якщо користувач змінює тему в ОС, це відразу відбивається і на браузері. Додаткових налаштувань на цей рахунок немає. Можливо, їх додадуть, але з часом, у разі відсутності яких-небудь помилок.

Звичайно, самі сайти не “переходять на темну сторону”, але всі панелі, налаштування, нові вкладки сторінка завантаження і інші елементи самого браузера стають темними. Це знижує навантаження на очі, в разі поганого освітлення.

Популярні новини зараз
Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

Реліз стабільної версії Chrome 74 запланований на квітень поточного року. Поки неясно, чи з'явиться темна тема в ній, або її продовжать тестувати.

Нагадаємо, що в системі Android виявили чергову вразливість, якою можуть скористатися зловмисники. Повідомляється, що тепер навіть при відкритті картинки в мережі, можна заразити свій смартфон вірусами, які здатні вкрасти ваші дані, аж до даних про банківську карту.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що популярний поштовий сервіс Gmail навчився видаляти практично всі спам повідомлення. Самі листи такого роду небезпечні тим, що можуть мати вбудований вірус, так що сервіс практично в 100% випадках здатний виявити це шкідливе лист, і повідомити про нього власника скриньки.

Знай.uа писав, що Apple повертає на прилавки легендарний iPhone X. До того ж, девайс тепер продається набагато дешевше: 760 доларів за базову версію з 64 Гб пам'яті. Судячи з усього, компанія хоче покращити свій фінансовий стан за початок 2019 року.